Előfizetéses szolgáltatást indított a G2A

Link másolása
A G2A is elindította az előfizetéses szolgáltatását, aminek hála havi pár euróért új játékokat szerezhetünk be. Februárban a Syberia-sorozat és a Lords of the Fallen kapott helyet a csomagban többek között.

G2A Deal néven előfizetéses szolgáltatást indított a népszerű (és kétes hírű) online piactér. Havi 2,5 euróért (mely februárban akciósan 1,5 eurót jelent) Steamen aktiválható játékokat kapunk minden hónapban, amelyeket természetesen meg is tarthatunk. Az oldal tájékoztatása szerint a kódok egyenesen a fejlesztőktől jönnek, így semmilyen kétes kimenetelű üzletbe nem keveredünk bele.

Az első hónapban öt játék kapott helyet a csomagban: a Lords of the Fallen, a Syberia I-II, a Superhot, valamint a DiRT 3: Complete Edition. Az előfizetés egyébként nem kötelező, 2,5 euróért egy-egy hónapra is megvásárolható a pakk.

16.
16.
Rakottkrumpli
Nem kellett volna már megkapni a következő havit? Ez a cikk 13-ai és már akkor napok óta elérhető volt, szóval már bőven fent kellene lennie az újaknak...
14.
14.
Kaslerka
Azt elfelejtettem írni, hogy "Shieldet" soha nem használtam...
13.
13.
Kaslerka
Lehet, hogy kétes hírű, de nekem eddig nem volt velük bajom. Rengeteg kulcsot vettem már ott és eddig "egyszer" volt (2 hete), hogy kiirta a kulcsomra a steam, hogy "bukta". Írtam az eladónak a "panaszkönyvbe" és 1 órán belül refundolt... Ennyi.
12.
12.
dcba
#10: De azt a penzt leveszik az eladotol nem? Ebayen is minden vasarlas utan az elado vagy 10%ot kicsenget, tehat a penzuket megkapjak. Kicsit olyan erzes ez nekem mintha a Tescoba kulon 100ft-ot ki kene fizetni azert, h ha romlot hust veszel vagy tejet, akkor kicsereljek/visszaadjak az arat.
11.
11.
thegamers
Elég sok kód érkezett be hozzánk, ebből a bundleből is, amik nem kellettek a vásárlóknak, vagy már megvolt nekik.
Ha te is szeretnél felajánlani, vagy épp igényt tartasz valamelyik játékra az aktuális kínálatból, akkor itt a helyed:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=265293930567035&set=gm.1870352533210373&type=3&theater
10.
10.
godach
#9: Viszont, a munka pénzbe, energiába és időbe kerül. Te is tudod jól. És van választási lehetőséged, hogy akarod e használni vagy sem.
Valamint azért ha figyelsz kitől vásárolsz, pár alkalom után már tudod melyik nagyobb eladót válaszd, akitől nem kell tartanod, még ha shielded sincs.
9.
9.
dcba
#7: Ezzel az erovel akkor az ebay es az amazon is lehetne ketes hiru, mert ott is elofordul, h lopott kartyas kulcsot veszel, de az oldal visszaadja az arat. A G2A inkabb azert ketes kicsit, mert plusz koltseget szamol fel azert, h biztositsa, nem leszel atcseszve. Ennek ingyen es bermentve kene mukodnie, ahogy pl az ebayen es az amazonon nem kernek plusz penzt azert, h biztonsagban vasaroljal.
7.
7.
crytek
#6: Azért mert ott kb az utolsó csöves csicska is eladhat cd kulcsot ..... sokszor lopott bankkártyával vetett amit később visszavonnak és benyalod.
DE az üzemeltetők visszaadják a pénzt szóval elvileg minden zsír...

Ha nem ez volna rég nem élne az oldal. De él és vírul és ezzel a havi előfizetéssel csak jobbak lettek :)
6.
6.
csoki0619
Valaki elmagyarázná nekem, mit jelent az h a G2A kétes hírű? Érdekelne, mert meglestem az oldalt, és azt kell h mondjam, az árak nagyon barátiak, megéri onnan vásárolni?
4.
4.
Extol
Én biztos nem leszek befizető, inkább a normál úton közvetlenül Steam-en vásárolok. Nehogy egy nap azzal a hírrel kelljen szembesülni, hogy Valve az összes G2A kulcsot törölte a rendszerből.
3.
3.
PaprikaJancsi
Elég jó, a Superhot-ot úgyis ki akartam próbálni, így most jóval olcsóbban megtehetem, és még kapok mellé 4 játékot. Ez aztán a business! :D
2.
2.
crytek
Mondom én hogy teljes áron vásárolni meg féláron meg olcsonnan ,baromság. Bundlekirályság van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...