Skate

Gördeszkás játék készül az Electronic Arts fejlesztésében - reszkess Tony Hawk!
Típus: Gördeszka, Sport

Tölthető a Skate demója

Kicsit megkésve ugyan, de elérhetővé vált a Tony Hawk-játékok első trónkövetelőjének, a Skate Xbox 360-as változatának kipróbálható verziója.

Skate ugrándozás

Újabb videóval gazdagodtunk az Electronic Arts emberei által fejlesztett, állítólag Tony Hawk gyilkoló játékról, a Skate-ről, melyben minden finomság megtalálható lesz!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Mozgásban a Skate

Ingame jeleneteket felvonultató videó érkezett az EA-nél készülő új Tony Hawk riválisból, a Skate-ből. A hangulat továbbra is lapos, de azért van látnivaló bőven!

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Mozgásban a Skate

Újabb trailer került elő az EA égisze alatt hamarosan megjelenő Stake-ről. A korábbi videókhoz képest annyiban van változás, hogy végre van élet a városban!

Észvesztő Skate gameplay videó érkezett

Eddig csak interjúkat és egy nyúlfarknyi renderelt szösszenetet láthattunk az EA új deszkás TH klón játékából, ám most itt az első teljes értékű gameplay trailer!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

A hetet egy nagyobb galériafrissítéssel zárjuk; összeállításunkban helyet kapott többek között az Age of Conan, a Vice City Stories, a Halo 2 és Warhawk is.

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!