Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!

Splinter Cell: Conviction

Legjobb barátja és lánya halott, a cég pedig, melynek éveken keresztül világmegmentő küldetéseket vállalt, vadászik rá. Sam Fisher dühös és elkeseredett, haragja elől még Jason Bourne is elbujkálna. Senki és semmi nem állhat az útjába...

Splinter Cell: Conviction Launch Party

Hivatalosan is elstartolt a Splinter Cell: Conviction. Sam Fisher visszatérését a hazai játékos közösség a Margit hídnál horgonyzó Rubin hajón bulizva töltötte, a jó hangulatról pedig nem más gondoskodott, mint az ingyenes italbár, és az a két csinos nővérke, akik szakszerű ellátásban részesítették az életerejükben fogytán lévő vendégeket. Sör, kommandós bemutató és csajok. Így bulizunk mi.

Splinter Cell: Conviction

A Microsoftnak köszönhetően egy fejlesztői Xbox 360 segítségével belenézhettünk a legújabb Splinter Cell egyjátékos kampányába. Sajnos a móka viszonylag hamar véget ért, hiszen csak az első három pályát nyomhattuk végig, az viszont már ez alapján is tisztán látszik, hogy amennyiben nem történik valami katasztrófa, akkor a Conviction a sorozat legjobb darabja lesz.