The Settlers: Rise of an Empire

2007-ben megjelenő új Settlers epizód az UbiSoft és a BlueByte kooperációjában. A sorozat új része nem csak a megújult ficsőrökkel, de a mai kornak megfelelő vizuális megjelenítéssel is hódítani fog, erre mérget veszünk.
Típus: Stratégia, Városépítõs

Hétfői galériafrissítés

Újabb hét, újabb galériafrissítés - mai felhozatalunk: Clive Barker's Jericho, Condemned 2, Guild Wars, Dragon Ball, Metroid Prime 3, SimCity 5 és még sok más finomság!

Csütörtöki képparádé - UbiSoft kiadás

A mai Ubi-exkluzív screenshot felhozatal: Assassins Creed, Blazing Angels, Brothers in Arms, EndWar, Haze, Rayman, Splinter Cell, Surfs Up, és Settlers.

Szeptemberben kerül boltokba a Settlers VI

Egy héttel korábban számoltunk be a Settlers-sorozat hatodik részének hivatalos keresztelőjéről, mikor is a játékot a Rise of an Empire alcímmel látták el...

Vasárnapi galériafrissítés

Kisebb galériafrissítéssel jelentkezünk a hét utolsó napján olyan címek társaságában, mint a Call of Duty 4, az Enemy Territory: Quake Wars és a Tomb Raider: Anniversary.

Elkeresztelték a The Settlers VI-ot

Az Ubi mérnököknek hála megszületett a Settlers sorozat hatodik részének az alcíme. A játék mostantól a The Settlers: Rise of an Empire névre hallgat.

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

Friss képek a galériában

Olyan ínycsiklandozó címekkel szolgálhatunk ma, mint Bioshock, Burnout, God of War 2, Hellgate London, NBA, Settlers, Sims, Virtua Fighter, vagy Warhound.

The Settlers VI képek és trailer

Az interneten kolbászolva négy új The Settlers VI képbe és egy trailerbe botlottunk, melyeket természetesen azonnal át is húztunk lokálba.

Bemutatkozik a The Settlers VI

Folytatódik a Settlers! A sorozat új része nem csak a megújult ficsőrökkel, de a mai kornak megfelelő vizuális megjelenítéssel is hódítani fog, erre mérget veszünk.