The Settlers: Rise of an Empire

2007-ben megjelenő új Settlers epizód az UbiSoft és a BlueByte kooperációjában. A sorozat új része nem csak a megújult ficsőrökkel, de a mai kornak megfelelő vizuális megjelenítéssel is hódítani fog, erre mérget veszünk.

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.

Húszéves a The Settlers, ünnepel a Ubisoft

Méghozzá egy közel tizenöt perces trailerrel, ami a sorozat történelmét mutatja be a fejlesztők tolmácsolásában. Minden rajongónak kötelező megnézni az anyagot, már csak a nosztalgia kedvéért is.

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

Kiegészül a The Settlers: Rise of an Empire

A UbiSoft ma este bemutatta a The Settlers: Rise of an Empire első küldetéslemezét. A márciusban megjelenő kiegészítő az Empire of the East címet kapta.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista sok-sok remek címmel - akadnak persze rosszabbak is, de szerencsére minőségi játékokból sincs hiány.

The Settlers: Rise of an Empire Béta teszt

A tavalyi nyár végén boltokba került The Settlers II: The Next Generation kellemes meglepetés volt számunkra. Nem vártunk tőle sokat, mégis sikerült felelevenítenie egy kissé a jó öreg Settlers-sorozat hangulatát, ráadásként talpra is állította az időközben hanyatlani kezdő szériát.

GC 2007: Tölthető a Settlers VI demója

Letölthető a The Settlers-sorozat hatodik részének a kipróbálható változata, melyben a játékosok az egyjátékos módot vehetik górcső alá.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!