Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

A Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon sorozat legújabb darabja, melyet az Advanced Warfighter folytatásának terveznek a fejlesztők.

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Játékteszt Sony PSP konzolon!

Az Ubisoft egyértelműen szereti kedvenc kézi konzolunkat, hiszen az összes híres játékukat elkészítették már PSP-re. Lásd: Prince of Persia, Splinter Cell, Rainbow 6 és ezúttal a Ghost Recon Advanced Warfighter 2-őt is. Az hogy ezek az átíratok milyen sikerrel tudták átadni azokat a hihetetlen játékélményeket, amiket a nagytestvéreken már megtapasztalhattunk, az már egy másik kérdés. Tény, hogy a Rainbow 6-szel bődületesen nagy csalódást okoztak nekünk, de nekem, mint vérbeli Ubisoft rajongónak, emellett játékteszternek nem adatik meg az a luxus, hogy elfogult legyek bármelyik irányba is. Éppen ezért maximálisan pozitív hozzáállással raktam be az UMD-t a fekete kisördögbe. Maradjatok velünk, megéri!

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

A történet közvetlenül ott folytatódik, ahol az előző részben befejeződött. Mitchell az emberfeletti szuperkatona, akinek Svarzi a Fantom kommandóból még az árnyékában sem bújhatna el…