Call of Duty 4: Modern Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Call of Duty-sorozat negyedik része, melyet ismételten a Medal of Honor alkotógárdájából kivált, saját csapatot alapított Infinity Ward fejlesztett.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered teszt

Habár a legtöbb kiadó már hozzászokhatott, hogy a játékosok a remasterek miatt szapulják őket, az Activision éppen azért kapta az ívet, mert a Call of Duty: Modern Warfare Remastered nem jutott el mindenkihez.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Call of Duty 4: Modern Warfare

Hihetetlen, de a várakozásnak vége! Megjelent a Call of Duty legújabb része, mely az elődökhöz képest, immáron a modern hadviselés rejtelmeibe vezet be minket. Igaz, ez nem meglepő azoktól a fejlesztőktől, akik több díjat is besöpörtek a remek első résszel, majd a második rész, mely Xboxon a legkelendőbb játékok közé tört fel anno. Nem is húznám tovább a szót! Mindenki dőljön hátra és csatoljátok be öveiteket egy atomcsapásra az új hidegháborúból!

Call of Duty 4: Modern Warfare

Nem kis meglepetést okozott, mikor a második világháborút feldolgozó Battlefield sorozat felhagyott eredeti témájával, és egy teljesen új harcmezőt nyitott meg a játékosok előtt. A Call of Duty frencsájzt jegyző Activision hasonló lépésre szánta el magát, és az első két részt készítő Infinity Ward-ot azzal bízta meg, hogy ültesse át kedvenc FPS-ünket a modern korba. Kíváncsiak vagytok milyen lesz a játék? Most leleplezzük!