Call of Duty 4: Modern Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Call of Duty-sorozat negyedik része, melyet ismételten a Medal of Honor alkotógárdájából kivált, saját csapatot alapított Infinity Ward fejlesztett.
1497942000

Bizonyíték a Modern Warfare dobozos újrakiadására

Meggyőző bizonyíték érkezett a Call of Duty: Modern Warfare Remastered dobozos kiadására. Ha hihetünk az új fotóknak, a lemezes példányok már meg is érkeztek a játékboltokhoz, a megjelenés pedig itt van a nyakunkon.
1496227228

Külön is megjelenhet a felújított Modern Warfare

A Gamefly után egy másik nagy áruház, a japán Amazon oldalán is felbukkant a Call of Duty: Modern Warfare Remastered különálló, PlayStation 4-es változata. Az időközben eltávolított adatlap szerint júniusban érkezik az önálló kiadás.
1493708400

Külön is kiadhatják a Modern Warfare Remasteredet

Az egyik üzlet szerint júniusra van tervbe véve a PS4-es változat, majd egy hónappal később futhat be az xboxos port. Közben egyre biztosabbnak tűnik a Black Ops III - Zombie Chronicles érkezése is.
1491544800

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.
1490166000

Modern Warfare Remastered - itt a Variety Map Pack

Ahogy azt pár hete megígérték, fizetős DLC-vel bővült a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Olyan pályákkal egészíti ki a játékot, mint a közönségkedvenc Chinatown vagy a Creek.
1489148520

Fizetős DLC-t kap a Modern Warfare Remastered

Vége a jó világnak, az ingyenes pályák után hamarosan fizetős kiegészítőt kap a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Az Activision visszahozza a Variety Map Packet, amit 15 dollárért vásárolhatunk majd meg.
1481742000

Megjöttek a mikrotranzakciók a Modern Warfare-be

Méretes frissítést kapott a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, az ingyenes kiegészítő azonban nemcsak új pályákat hoz magával, hanem a mikrotranzakciós rendszert is bevezeti a játékba.
1481297401

Modern Warfare Remastered - jönnek az új pályák

A premierkor csupán tíz multis térképet tartalmazott a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, ám ahogy a készítők megígérték, a maradék hatot még idén megkapjuk. Most már azt is tudjuk, hogy mikor.
1480698060

Call of Duty: Modern Warfare Remastered teszt

Habár a legtöbb kiadó már hozzászokhatott, hogy a játékosok a remasterek miatt szapulják őket, az Activision éppen azért kapta az ívet, mert a Call of Duty: Modern Warfare Remastered nem jutott el mindenkihez.
1478008800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még szerencse, hogy hosszú hétvége volt, így rápihenhettetek októberre, és felkészülhettetek a novemberre! A hét főszereplője az új Call of Duty, amely mellé az eredeti Modern Warfare felújított változatát is megkapjuk.