Left 4 Dead

Új játék a Counter-Strike-játékok alkotóitól, mely alatt a Half-Life 2 Source Engine-je dübörög. Végre kezdetét veszi az esztelen zombigyilkolás!

Left 4 Dead

Mindenki imádja a zombikat. Az élettelen testeket csupán természetfölötti energiahullámok bírják mozgásra, a bordákról lefittyenő húscafatok remegése, ahogyan megindulnak hörögve felénk, még halandó emberek felé, egy logikus okból, hogy zsenge szöveteink csillapítsák szűnni nem akaró éhségüket. A sírjukból kikászálódó hullák gondolata elég sokat foglalkoztatta már a szórakoztató irodalmat jegyzőket és a filmkészítőket, a Valve brigádja sem akart kimaradni a jóból. Négy hősünk egyetlen célja a túlélés, megállítani a rájuk törő élőholt-hordát, a közeli jövő apokalipszisében, ahol csupán egy maroknyi túlélő szállhat szembe a gyilkos vírus nyomán átalakultakkal.

Left 4 Dead

Erre vártunk. Egy zombik rohamozta városban játszódó négyjátékos co-opeative multiplayer shooter, tele vérrel, fegyverekkel és szenvedéssel. A koncepció magával ragadó - főleg úgy, hogy tudjuk, jó kezekre bízták a fejlesztést. Most bemutatkozik a Left 4 Dead, a Counter Strike-ot is jegyző Turtle Rock Studios és az Electronic Arts vadi új játéka!