Wii Play

A Wii Play egyszerű, ámde annál izgalmasabb címek gyűjteménye, melyek mindegyike a konzol speciális kontrollerének technológiáján alapul.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1310374800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1301929200

Élen nyitott itthon a Crysis folytatása

A Crysis 2-ért megőrültek a hazai játékosok, ez remekül látszik a hazai játékeladásokat összegző toplistán is, ahol az új rész kapásból az első helyen nyitott. Kíváncsiak vagyunk, meddig húzza ki ott, de addig is lehet örülni, mert a World of Warcraft előfizetői kártya legalább hátrébb csúszott - nem is keveset.
1301060386

A Guitar Hero III az Államok legkeresettebb játéka

Bár a Call of Duty: Black Opsot egyszer már kikiáltottak az Egyesült Államok legkeresettebb játékának, akkor azt az eladott darabszámokra hivatkozva tették, nem pedig a ténylegesen befolyt bevételeket vették figyelembe: ebben a tekintetben még mindig a 2007-ben megjelent Guitar Hero III vezet.