The Elder Scrolls IV: Shivering Isles

A Oblivion első igazi, teljes értékű kiegészítője, melyben az "Őrület Fennsíkján" kalandozhatunk.
1629640800

James McAvoy anno teljesen az Oblivion rabja volt

A fiatal Professor X-et játszó skót színész nemrég bevallotta, hogy régebben annyira ráfüggött a The Elder Scrolls IV: Oblivionra, hogy el kellett égetnie a lemezt, hogy szabadulni tudjon a szerepjáték csábításától.
1617295680

Visszafelé kompatibilis címek érkeztek az xCloudba

A Microsoft szerint rengeteg játékos kérte tőlük, hogy az első generációs Xbox és az Xbox 360 címei is játszhatóak legyenek az xCloud segítségével: a minap meg is érkeztek a szolgáltatásba az első visszafelé kompatibilis címek.
1609747200

The Elder Scrolls-sorozatot készít a Netflix?

Vaskos pletykával indul az év, a híresztelések szerint sorozatot készítene a The Elder Scrolls alapján a Netflix. Hivatalos megerősítés még nincs, a Fallout-adaptáció tükrében azonban egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog.
1496676618

Új freemium-játékon dolgozik a Bethesda

Egy álláshirdetés szerint vadonatúj, freemium-modellre épülő játékon dolgozik a Bethesda csapata. Reményeink szerint a hivatalos bejelentésre sem kell sokat várni, hiszen nyakunkon az E3.
1425628800

Elkészült a The Elder Scrolls: Total War

A Total War: Warhammer mellett újabb furcsa felvonás mutatkozott be a Total War-sorozathoz, igaz, a The Elder Scrolls: Total War nem hivatalos folytatás, hanem "csak" egy rajongó munkája.
1378792800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy csöppet lassabb lesz ez a hét játékmegjelenések szempontjából, bánkódni viszont nem kell: így is akad néhány cím, amit feltétlenül érdemes majd kipróbálni. Meg aztán most aludjunk, mert utána jön a GTA V...
1375513345

Jön a The Elder Scrolls Anthology

Bejelentést hozott a QuakeCon, a Bethesda masszív gyűjteményes kiadást ad ki a The Elder Scrolls-sorozatból. A csomagban az összes rész benne lesz, és öt térképet is tartalmaz majd.
1317744053

A Mojang lemondana a Scrolls márkanévről

Úgy látszik, a végéhez közeledik a jogi pereskedés a Mojang és a Bethesda között, miután Markus “Notch” Persson, a Minecraft készítője felajánlotta, hogy lemond a Scrolls márkanévről a Bethesda számára, de szíve szerint alcímmel látná el az eddig simán Scrolls néven készülő táblás kártyajátékot.
1317218400

Bíróságra megy a Bethesda és a Mojang

Nem sikerült megállapodni a Scrolls ügyében, a Bethesda és a Mojang hamarosan bíróság előtt mondhatja el érveit. A Bethesda részéről érthetetlen a felhajtás, ennek ellenére benne van a pakliban, hogy a Minecraft alkotóinak át kell nevezniük a legújabb projektjüket, ha jót akarnak maguknak.
1313676703

Quake 3-ban hívja ki a Mojang a Bethesdát

Érdekes módszert választottak a Minecraft alkotói a Bethesdával való jogi csatározás befejezésére: Notch, a népszerű indie fejlesztés kitalálója azt javasolta a kiadónak, hogy Quake 3-ban döntsék el az ügyet. Ha győznek, marad a Scrolls, ha nem, akkor keresnek majd valami más címet neki.