Universe at War: Earth Assault

A Universe at War: Earth Assault a Star Wars: Empire at War-t is jegyző, ex C&C-sekből álló fejlesztőcsapatnak, a Petroglyph-nek a legújabb stratégiája.

Cross-platform - a PC-sek elvernék a konzolosokat

A Voodoo PC alapítója szerint nem véletlen, hogy a Microsoft letett a cross-platform lehetőségek kiaknázásáról: a konzolosoknak esélyük sem lenne a játék során.

Ingyenessé vált a cross-platform multiplayer?

A hivatalos Xbox fórumon érdekes hír röppent fel: az egyik játékos szerint a cross-platform játékot támogató címek ingyenesen játszhatók online.

Ingyenes játék fejlesztésébe kezd a Petroglyph

A True Games-szel közösen ingyenes játék fejlesztésébe kezd a Star Wars: Empire at War és a Universe at War: Earth Assault címeket jegyző Petroglyph.

Universe at War demó az Xbox Live-on

Nemrégiben került boltokba a Universe at War: Earth Assault Xbox 360-as verziója, mely a ma érkezett demónak köszönhetően akár ki is próbálható.

Universe at War: Earth Assault Teszt Xbox 360 konzolon!

A Bully: Scholarship Edition-höz hasonlóan most ismét egy platformkésett játékot veszünk górcső alá. A Universe at War: Earth Assault PC-re már megjelent néhány hónapja, ám akkor a nagy hajszában nem volt időnk letesztelni. Az Xbox 360-as verzió mostani piacra kerülésével azonban ismét aktuálissá vált az anyag, így következzen a volt Westwood-os srácok új játékának, a Universe at War-nak a tesztje!

A heti játékmegjelenések

A héten jelenik meg többek között a Command & Conquer 3 kiegészítése, az új Codename Panzers, a Viking: Battle for Asgard és a várva-várt Dark Sector is.

A jövő heti játékmegjelenések

A megszokott módon összeállítottuk a jövő héten megjelenő játékok listáját: bár a felhozatal továbbra sem túl fényes, egy-két gyöngyszem azért akad!

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

Elkészült a Universe at War: Earth Assault

Elkészült a Command & Conquer ex-fejlesztőinek, a Petroglyph-nek az új sci-fi stratégiája, tudtuk meg a SEGA mai helyzetjelentéséből.

Tölthető a Universe at War demója

A stratégiázásra vágyóknak melegen ajánlom a Universe at War: Earth Assault most megérkezett demóját közel másfél gigabájtos terjedelemmel.