Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East

A Végzet Pörölyének harmatos teljesítménye után a Ubisoft újabb kiegészítővel próbálja kárpótolni a kissé csalódott játékosokat.

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.

Might & Magic-mánia az új Humble Bundle-ben

Jobb későn, mint soha, pótolunk még egy elmaradást: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a főszerepet a Might & Magic-sorozat és annak számtalan felvonása kapta.

Lezárult a Heroes V Gold Edition nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű Heroes V Gold Edition játékot sorsoltunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Heroes V Gold Edition játékot!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű Heroes V Gold Edition játékot nyerhetsz. Tippelj és zsebelj be mindent!

A heti játékmegjelenések

A megszokott módon megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista: ezúttal érkezik többek között az új Tony Hawk és a Katamari is!

Tölthető a Heroes V: Tribes of the East demója

Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó! A Ubisoftosok pedig betartották ígéretüket: megérkezett a Heroes V második kiegészítésének kipróbálható változata!

Hamarosan jön a Heroes V új addonjának demója

A Crysis demó sajnálatos csúszása után ezúttal egy jó hírről számolhatunk be: hamarosan megérkezik a Heroes V új addonjának kipróbálható változata.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

GC 2007: Új videó a Heroes V második addonjáról

Egy döbbenetesen jó videó érkezett a Heroes of Might & Magic V második, s egyben utolsó kiterjesztéséről, a Tribes of the East-ről.