Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

  • Írta: gorien
  • 2022. április 26.
  • Gyászhír
Link másolása
A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.

Megannyi ubisoftos játék online részlegétől búcsúzhattunk el az elmúlt évben, mióta a franciák úgy döntöttek, hogy kilencven alkotásnak nyirbálják meg a támogatását különféle platformokon – leginkább a PC-re, a PlayStation 3-ra, az Xbox 360-ra és a Wii U-ra kiadott címek az érintettek. A Ubisoft listába szedte az összes alkotást, amelyek között Assassin's Creed-, Rainbow Six-, Rayman- és Just Dance-epizódokat is találunk.

Offline továbbra is gond nélkül kell, hogy működjenek ezek a játékok, ám az online multiplayer játékmódok már nem lesznek elérhetőek. Megszűntek továbbá a játékosstatisztikák és a belső hírfolyamok, a Ubisoft Connectet használó játékoknál elérhetetlenné váltak a kihívások, illetve a feloldható tartalmak is eltűntek – ezeket nemcsak, hogy többé nem tudjuk megszerezni, de a PC-s játékosok el is veszítik a hozzáférést, míg a konzolosok addig élvezhetik őket, amíg vissza nem állítják az érintett játékok mentéseit.

5.
5.
For a training match and at the
station in there was a game machine that, if you threw money into it, released a ball.
4.
4.
axodox
#2: Vannak a listában bőven single player, de on-line kapcsolat kötelezett / kibővített játékok, amikben van olyan unlockolható tartalom, ami most már nem unlockolható. Viszont a kalóz verziókban nagy eséllyel menni fog, ahogy eddig is ment.
3.
3.
suresz
Az ilyen hírek mindig elszomorítanak.
Nézem ezt a listát, és azt látom, hogy a címek mellett szerver is fel van tüntetve. Ezek szerint ahol nincs feltüntetve a ps3, ott továbbra is él a ps3-mas szerver (pl.: AC:brotherhood; splinter cell black list)?
2.
2.
crytek
#1: Miről hadoválsz? Játszani tudsz vele csak ami a netes része nem lesz elérhető..a warezzal se tudsz netes küldiket rewardokoat elérni

Nem igyál gyógyszerre mert látod mit tesz
1.
1.
axodox
"a PC-s játékosok el is veszítik a hozzáférést"

Szerencsére ezen régebbi címeknél PC-n a legtöbb esetben a kalózverzió még mindig opció, de ez ettől még elég gáz lépés...

Mondom én aki már több mint egy évtizede nem használt jogtalanul semmilyen szoftvert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...