EndWar

Az EndWar egy Tom Clancy sorozathoz tartozó katonai stratégia, természetesen az UbiSoft gondozásában. Kell még valami a teljes sikerhez? Nem. Na ugye.

EndWar - kipróbálható változat a Live-on

Elérhetővé vált az Ubisoft legújabb játékának demó változata. A Tom Clancys EndWar bemutató változata nem kevesebb, mint 1,6 GB helyet követel merevlemezünkön.

Tom Clancys: EndWar - mozgásban a hadsereg

Négy új videó jelent meg a Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar kapcsán, amely a modern hadszíntérre enged betekintést az RTS-t kedvelő játékosoknak.

Hamarosan eláraszhatják a Wii-t a Clancy-játékok

Habár a Tom Clancy nevével fémjelzett játékok a legtöbb platformon tiszteletüket teszik valamilyen formában, a Wii eddig szinte mindig kimaradt a szórásból.

GC 2008: A hetedik videóözön

Új videók érkeztek, melyek között megtalálható a Bioshock, The Wheelman, Ratchet & Clank Future: Quest for Booty, Postal 3, Race Pro stb.

GC 2008: A Tom Clancys EndWar is jön PC-re

A Bully és a Silent Hill után újabb, eddig konzol exkluzívként ismert játékot jelentettek be PC-re. Fiúk-lányok, számítógépre is elkészül a Tom Clancys EndWar!

GC 2008: Az ötödik videóözön

Új videók tekinthetők meg többek között a MadWorld, EndWar, Brothers in Arms: Hells Highway, Resistance Retribution, Valkyria Chronicles kapcsán.

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: A tizenötödik videócsokor

A tizenötödik videócsokorban megtalálható a Mercenaries 2, The Sims 3, Ratchet & Clank: Quest for Booty, Scorpion, Gravity, PixelJunk Eden és NBA 2009.

E3 2008: EndWar - a szavak ereje

A Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar forradalmi hangvezérlésével próbálja meg elcsábítani az RTS kedvelőket, amelyről most egy új videót is láthatunk.