EndWar

Az EndWar egy Tom Clancy sorozathoz tartozó katonai stratégia, természetesen az UbiSoft gondozásában. Kell még valami a teljes sikerhez? Nem. Na ugye.

Ubisoft és a Hybride Technologies

A 300 és a Sin City vizuális effektjeiért felelő stúdió hamarosan a videójátékok piacán is bizonyít, mégpedig az Ubisoft-tal karöltve.

Elindult a Tom Clancy's Endwar bétatesztje

Tizenötezer szerencsés játékos bepillantást nyerhet a harmadik világháborúba, ugyanis a Ubisoft lehetővé tette nekik az új EndWar többjátékos módjának kipróbálását.

Lehet jelentkezni az EndWar bétatesztjére

Hamarosan indul a Tom Clancy nevével fémjelzett, hangvezérlős stratégia, az EndWar bétatesztje. Szeretnél jelentkezni? Kattanj tovább a részletekért!

EndWar - a végső háború

A Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar fejlesztői újabb videóval kedveskednek a játékosoknak, amely megteremti az igaz háborús hangulatot.

Jövő héten kezdődik a Ubidays

Jövő héten kerül megrendezésre a Ubisoft saját játékbemutatója, a Ubidays. A rendezvényt élőben nézhetitek majd az interneten keresztül.

Tom Clancy MMO-t fejleszt a Ubisoft

Tom Clancy egyelőre ismeretlen áron "eladta magát" a Ubisoft-nak, a francia cég pedig régi álmát valósíthatja meg így: készül az első Tom Clancy MMO.

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

Novemberben indul az EndWar bétatesztelése

Michael de Plater, a Ubisoft párizsi diviziójának egyik munkatársa szerint ha a munkálatok jól haladnak, novemberben bárki tesztelheti majd az EndWar bétáját.

Csütörtöki képparádé - UbiSoft kiadás

A mai Ubi-exkluzív screenshot felhozatal: Assassins Creed, Blazing Angels, Brothers in Arms, EndWar, Haze, Rayman, Splinter Cell, Surfs Up, és Settlers.