Phantasy Star Universe: Ambition of the Illuminus

A PC-re, PS2-re és Xbox 360-ra is megjelent Phantasy Star Universe első kiegészítőlemeze. Az Ambition of the Illuminus az X360 felhasználókhoz fizetős DLC hormájában jut el.
Típus: Kiegészítõ, MMORPG

Új szerepjátékon dolgozik a Sega

Bár a Sega szárnyai alatt készül a Valkyria Chronicles 2 és a Resonance of Fate, a kiadó egy harmadik szerepjátékon is szorgoskodik, melynek bemutatója 19 nap múlva várható.

PSP-re is elkészül a Phantasy Star Universe

Phantasy Star Portable néven PSP-re is elkészül az Xbox 360-on és PlayStation 2-n már hódított MMORPG - az átiratban lehet többen játszani, de nem MMO lesz.

Szerda esti galériafrissítés

A megszokott módon befutott heti galériafrissítésünk legújabb darabja is: a felhozatalt erősíti többek között a World of Warcraft és az Alone in the Dark...

A heti játékmegjelenések

Az ősz legnagyobb címeinek többsége ugyan már megjelent, egy-kettő boltokba kerülése e hétig váratott magára: Unreal Tournament III, Rock Band, Mass Effect...

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

TGS 2007: Záró galériafrissítés

Az idei Tokyo Game Show véget ért, elköszönésként pedig összeállítottunk egy újabb galériafrissítésre valót a legjobb és legújabb screenshotokból...

Kiegészül a Phantasy Star Universe

A SEGA ma hivatalosan is megerősítette a PC-re, PS2-re és Xbox 360-ra is megjelent Phantasy Star Universe első kiegészítőlemezének készültét.