The Simpsons Game

Kaland elemekkel dúsított The Simpsons akciójáték, melyben a gyagya család bármely tagját irányíthatjuk. A játék olyan favoritokat is kiparodizál, mint a GTA, a Batman vagy a Medal of Honor.
Típus: Akció, Kalandjáték

Homer Simpson és a The Last of Us

Imádjuk Simpsonékat és a The Last of Us-t is - hát még a kettőt együtt! Ha a két címet valamikor vegyítenék, akkor egészen biztosan úgy festene a végeredmény, ahogy azt egy rajongó lerajzolta...

NGP-n is játszható az Aliens vs. Predator engine

A Rebellion bejelentette, hogy saját fejlesztésű játékmotorjuk, az Asura eninge már teljes mértékben támogatja a Sony Next Generation Portable-jét. Immáron nincs semmi akadálya annak, hogy akár multiban lenyomjunk pár meccset az AVP-vel. Rejtett utalás a kiadók felé, hogy az Asura licencelhető.

Újabb játékszervereket állít le az Electronic Arts

Nemrég számoltunk be arról, hogy az EA leállítja néhány játéka szervereit, hogy a felszabadult erőforrásokat az újabb játékokhoz tudják csoportosítani.

Rekordméretű veszteségekkel zárt az EA

A világ második legnagyobb kiadója, az Electronic Arts is közzétette a tavalyi naptári évre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését: a cégnek ezúttal nem volt minek örülnie.

The Simpsons Game

A borzalmas The Simpsons: Road Rage és Skateboarding, majd a szintén eszméletlenül pocsékra sikeredett Hit & Run után izgatottan vártuk, hogy mihez kezd ezúttal kedvenc sárgabőrű családunkkal az Electronic Arts. A The Simpsons Game már a bejelentéskor felpaprikázott minket, és bár az első videók nem voltak valami meggyőzőek, azért adtunk egy esélyt a cuccnak.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti megjelenéseket összegző listánk: a felhozatal nem gyenge, van itt többek között Call of Duty, Gears of War és Empire Earth III is!

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt az őszi szünet, felmerülhet a kérdés, hogy mivel töltsük az időt? Hellgate: London, The Witcher, Timeshift, Simpsons - s ez még csak töredéke a felhozatalnak!

Conan és The Simpsons Game demó a LIVE-on

Az Xbox LIVE-ra ma délután felkerült a Conan, és a még megjelenés előtt álló The Simpsons Game kipróbálható demója. Have fun!

Simpsonékat támadja a Rockstar Games

Az EA több nagysikerű játékot is kiparodizál a The Simpsons Game-ben, azonban a Rockstar szerint a Grand Theft Scratchy közel sem olyan vicces, mint az gondolják.