Simpsonékat támadja a Rockstar Games

  • Írta: Daks
  • 2007. október 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA több nagysikerű játékot is kiparodizál a The Simpsons Game-ben, azonban a Rockstar szerint a Grand Theft Scratchy közel sem olyan vicces, mint az gondolják.
Az EA több nagysikerű játékot is kiparodizál a The Simpsons Game-ben, azonban a Rockstar szerint a Grand Theft Scratchy közel sem olyan vicces, mint az gondolják.

Ugrás a galériához

Veszélybe került a többek közt a Grand Theft Auto elé görbe tükröt állító The Simpsons Game november eleji megjelenése, ugyanis a Rockstar ügyvédei bírósághoz fordultak, amiért az Electronic Arts jogtalanul használja a GTA elemeit új játékában. Szerintük a Grand Theft Scratchy nem vicces, sőt félrevezetheti a fogyasztókat, az eltúlzott részletek és a gúnyos megvalósítás negatív hatással lesz a Grand Theft Auto bevételeire. A Rockstar ragaszkodik hozzá, hogy minden GTA-t parodizáló részt távolítsanak el a The Simpsons Game-ből, ám az EA ezt valószínűleg nem fogja hagyni, és vagy mélyen a zsebébe nyúl, vagy eltolja a játék megjelenését, míg nem sikerült megegyezniük.
11.
11.
Game Fan
Na végre ezt is megéltuk
10.
10.
Glek
Úúúú most lőttem ki a tomahawk rakétát a Rockstar épülete felé!!! >(

Halál reájuk! xD Enyhén szánalmasok... Pont őkk vazzki??? Álmomban se gondoltam volna :P
9.
9.
powerfantastic
Szerintem humoros a gta parodiája
8.
8.
General Thomas
hehe, bírom ,hogy a GTA mondja ezt, ami elgé sokszor álított görbe tükröt a világ elé :D
7.
7.
tombar
nem tudom miért vannak úgy oda, de ez egyáltalán nem ront a hírnevükön. a gta már réges régen bizonyította nagyságát a pc-s, konzolos játékok terén. nem hinném, hogy egy sima mezei gémert ez megállítaná a gta nyomásában ,hát még egy elborultat. lehet hogy én tévedek, mert nem vagyok marketinges meg közgazdasági kutató meg az összes mittudoménmicsoda...
6.
6.
huszti
jahj...rocksta...részbe igazuk van mondjuk, de azé...biztos megegyeznek egy két 6-7 számjegyű számban:)
5.
5.
ldavid
Ausztrália nem védett márkanév..
4.
4.
demon68
jajj már ők is perelnek.... benne kéne hagyni nem bánt az senkit. a simpsonék mindenkit kiparodizáltak (egész Ausztráliát pl) mégsem szoktak rajta megsértődni. nem is kéne
3.
3.
shadow16
2.
2.
ldavid
azért tényleg elég durva az is, hogy a logó fele, szinte teljesen megmaradt
1.
1.
Callation
Kiváncsi vagyok miben egyeznek meg?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...