Saints Row 2

A GTA ihlette Saints Row második része természetesen ismét a THQ és a Volition stúdió műhelyéből. Nehéz lesz talpon maradnia a Grand Theft Auto IV mellett!
1462444200

Már készül a következő Saints Row?

A Saints Row-epizódokért felelős Volition és a THQ-tól a kiadói teendőket átvevő Koch Media nemrég bejegyeztette az Agents of Mayhem védjegyet, ami a legfrissebb információk szerint az új Saints Rowot takarja.
1454061644

A Volition elérhetővé tette a PSP-s Saints Rowot

A múlt héten mutattuk meg nektek a Saints Row: Undercovert, a sorozat törölt mellékágát. A Volition most ingyen letölthetővé tette a gyakorlatilag kész játékot, bár a kipróbálásához egy "okosított" handheld vagy emulátor kell.
1453640431

Így nézett ki a törölt Saints Row PSP-n

A Volition Software 2009 tájékán a Saints Row PSP-s mellékágán dolgozott. Az Undercovert végül elkaszálták, de nem tűnt el a süllyesztőben, a srácok megmutatták, hogy miről maradtunk le.
1413302400

Íme, a Saints Row-játék, amit sosem fejeztek be

De mondjuk annyira nem is sajnáljuk. A Heavy Iron Studios annak idején egy olyan Saints Row-játékon dolgozott, amiben főleg bunyózni kellett volna, és amivel a mozgásérzékelős őrületet akarta meglovagolni a THQ.
1400083200

Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.
1375279860

Deep Silver-játékok a Humble Bundle-ben

A legújabb Humble Bundle akció főszereplője a Deep Silver, a következő két hétben olyan játékokra teheted rá a mancsod erőteljesen nyomott áron, mint a Saints Row második és harmadik része vagy a Dead Island.
1373374800

Új irányt vehet a Saints Row-sorozat

Augusztusban jelenik meg a Saints Row negyedik része, ami ugyan pontot tesz az eddig görgetett történet végére, a fejlesztők mégis remélik, hogy jöhet a folytatás. Csak az már valami más lesz.
1371644392

Modtámogatás a Saints Row-játékokhoz

A Volition nemsokára fejlesztői készletet ad ki a Saints Row második és harmadik részéhez, amivel a rajongók is megbütykölhetik majd kedvenc játékaikat. Ez afféle főpróba is lehet a Saints Row 4 kapcsán.
1365847239

Esélyes a Metro- és a Saints Row-mozifilm

Az őrült Saints Row és a posztapokaliptikus Metro filmadaptációja nagyon is elképzelhető - nyilatkozta nemrégiben a Deep Silver anyavállalata, a Koch Media. Ez is hozzá tartozik a hosszú távú stratégiájához.
1358973706

Megvannak a THQ vevői

Hivatalosan is bejelentették, hogy a THQ stúdióit és játékait melyik kiadók vették át. A korábbi pletykák igazak voltak, átment a South Park is, de a Crytek és a Take-Two is beszállt a buliba. A Vigil hoppon maradt.