Folklore

Új kalandjáték készül kizárólag PlayStation 3-ra, melyet különféle tündérmesék inspiráltak.
Típus: Kalandjáték

Ősszel jönnek Európába a PS3-as Platinum-játékok

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentése szerint ősszel kerülnek az európai boltokba az első PS3-as Platinum-játékok, "mindössze" negyven eurós áron.

Jönnek a PS3-as Platinum-játékok

Több internetes áruház is azt állítja, hogy hamarosan debütálnak Japánban az első Platinum (olcsó árkategóriás) PlayStation 3-játékok.

Ingyenes karácsonyi kiegészítő a Folklore-hoz

Eric Fong, a Sony egyik producere a hivatalos Playstation blogon jelenette be, hogy még a héten kiadnak egy ingyenes karácsonyi add-ont a Folklore-hoz.

A heti játékmegjelenések

Izgalmas hét vár ránk ezúttal is! Érkezik többek között a várva-várt Half-Life: The Orange Box, a Sega Rally, a Neverwinter Nights 2 kiegészítése és a Folklore.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!

Elérhető a Folklore kipróbálható változata

Szedd le a korlátozott ideig elérhető demót a PlayStation Store-ról - megoldatlan gyilkosságok sorozata, egy rejtélyes telefonhívás. egy halott anyától érkezett levél...

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Folklore - tündérmesék által inspirált kalandjáték

A Sony által megrendezett Gamers Day-en új - PS3-exkluzív- kalandjátékot jelentettek be Folklore néven, melyet a Gaia Industries srácai készítenek.