Age of Empires III: The Asian Dynasties

A Rise of Nations készítőire bízták a második Age of Empires III-kiegészítés fejlesztését, mely a The Asian Dynasties alcímet fogja viselni.
Típus: Stratégia, Történelmi

Megalapították a Robot Entertainmentet

Az egykori Ensemble Studios néhány munkatársa megalapította a Robot Entertainment névre hallgató stúdiót, ám konkrét projekteket még nem jelentettek be.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Age of Empires III: The Asian Dynasties demó

Megérkezett az Age of Empires III új kiegészitőjének demója, amely 600 megán terpeszkedik. A legújabb Age of Empires minden stratégának kötelező darab!

Aranylemezen a legújabb AoE addon

Újabb kiegészítővel bővül a Microsoft siker sorozata, az Age of Empires. A harmadik rész immáron a második addonnal hívja fel magára a figyelmet!

Age of Empires III - bemutatkoznak az ázsiaiak

Folytatodik a nagysikerű Age of Empires-sorozat harmadik része egy újabb kiegészitővel, amely a The Asian Dynasties címet kapta.

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

Bemutatkozik az Age of Empires III új addonja

A Microsoft új kiegészítőt jelentett be az Age of Empires III-hoz, mely a The Asian Dynasties alcímet viseli és Ázsiába kalauzolja el a játékosokat.