WorldShift

A Knights of Honort jegyző Black Sea Studios legújabb sci-fi RTS-e, mely a emberiség legsötétebb korszakába, a harmadik évezredbe kalauzolja el a bátor játékosokat.
1488895200

A Creative Assemblynél kötött ki a Crytek Black Sea

Habár a néhai Crytek Black Sea azt tervezte, hogy független stúdióként folytatja a pályafutását, nem sokáig élvezhette az önállóságot: végül az időközben valóságos stratégia-nagyhatalommá vált Segánál kötöttek ki.
1483086300

Független csapatként folytatja a Crytek Black Sea

A Crytek szófiai stúdiója elővette a november óta szövögetett B-tervet, és nem sokkal a bezárása után bejelentette, eredeti formájában, Black Sea Gamesként folytatja a munkát.
1280653440

Csődvédelmet kért a Playlogic

A tavaly megjelent Fairytale Fights fejlesztője és kiadója csődvédelmet kért a napokban - a pletykák szerint a német Koch Media is közrejátszott a cég tönkrevágásában.
1221131640

Újabb friss képek landoltak a galériában

Mai felhozatalunkban van Armored Core, FIFA, Mortal Kombat, PixelJunk, Ratchet & Clank, STALKER, Wipeout és Worldshift. Kellemes böngészést!
1209051900

Letölthető a Worldshift többjátékos demója

A bétatesztek után, letölthetővé vált a Worldshift publikus többjátékos demója, mely egy CD-nyi helyen terpeszkedik - mai viszonylatban még aprónak is tekinthető.
1206106200

Worldshift - lesz gyűjtőknek szánt változat is

A Worldshift az év egyik legígéretesebb stratégiája, melynek jelenleg is zajlik a bétatesztje, továbbá a boltokba kerüléséig sem kell sokat várni.
1205313660

Bárki kipróbálhatja a WorldShift nyílt bétáját

A tegnapi nappal lezárult a Black Sea Studios új RTS-ének zárt bétája, de az már kész is a nyílt megpróbáltatásra. A teszten ezúttal bárki részt vehet.
1204758000

WorldShift Exkluzív béta teszt

Mindig hihetetlen jó érzés fog el, ha bétatesztelésen vehetek részt. Még nagyobb öröm, ha az ember exkluzívan, a világon az elsők között kaphatja meg az adott lemezt. A mostani különösen nagy boldogság számomra, hiszen a Knights of Honor készítői remekelnek ismét ebben a nagy volumenű játék fejlesztésében. Korábbi címük hatalmas sikert aratott, a srácok pedig most ismét egy igazán nagy újdonsággal szolgálnak számunkra.
1203016920

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!
1202853600

Kipróbálható a WorldShift béta változata

Kezdetét vette a harmadik évezred nagy háborúja - az internetről ugyanis már tölthető a bolgár Black Sea Studios új RTS-ének, a WorldShift-nek a bétája.