Visszatérhet a Crash Bandicoot és a Spyro

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 14.
  • Hír
Link másolása
Néhány klasszikus PlayStation-cím újra visszatérhet a Sony elnöke szerint. A Crash Bandicoot és a Spyro mögött még mindig hatalmas rajongóbázis van, annak ellenére, hogy a fanok nagy része az évek során már felnőtt.

A hardvergyártó mérlegeli néhány korábbi sikercímének visszatérését. A Sony Computer Enterainment elnöke, Andrew House a Telegraphnak adott interjújában kifejtette, hogy a Crash Bandicoot és a Spyro, de más hasonló címek folytatása esetében sem borítékolható a siker, annak ellenére, hogy sok játékos még mindig beszél róluk.

A Nintendo például évtizedek óta remekül elvan azzal, hogy új részeket készít a Zeldához, a Pokémonhoz és a Super Marióhoz, ám House szerint a korábbi sikercímek felmelegítése akár "veszélyes" is lehet. A rajongók már felnőttek, nem biztos, hogy egy gyermekeknek szánt produktumot ugyanúgy szeretnének, mint előtte, de a Sony ennek ellenére sem mond le a klasszikus frencsájzokról.

Egyébként jelenleg a Spyro és a Crash Bandicoot jogai is az Activisionnél vannak, előbbi alapján készült a Skylanders-sorozat.

32.
32.
soletka
én azt szeretném ha a spyroból több rész is lenne.Lehet hogy még gyerek vagyok de ez a játék annyira szívhez szóló volt nekem,hogy sosem fogom el felejteni.már azért meg tartottam volna a PS2-tőm hogy újra kilyáchasam a The Legend of Spyro:The Enternal Night-ot és a CRASHT.
31.
31.
Ventus
#16: Lehet de ha jól tudom a rayman legutóbbi része is sikeres lett pedig az is hasonló kaliber.
30.
30.
MyNameIsRone
Örök kedvenc. Örülnék, ha jönne egy új rész, de csak akkor, ha tudják hozni azt a minőséget, amit az első három rész képviselt! Bár szerettem a CTR-t meg a Bash-t is, de az előzők voltak azok, amikhez nagyon ragaszkodok mostanáig is.
Nem is tudom melyiket próbáltam ki az újabbak közül, de az nem tetszett.

Sőt, hogy őszinte legyek, én annak is örülnék, ha Crash a régi kinézetében térne vissza. Nekem nagyon nem tetszenek ezek a mostaniak, pl. mint amelyik a képen van. De majd meglátjuk mi lesz ebből...
29.
29.
Giga0509
Ha olyan hangulata lenne mindkettőnek mint annó PS1-en akkor jöhet bármilyen mennyiségben! :D
28.
28.
Kochee
Ja és evvel, hogy elvesztette a jogokat így a PS is elveszítette a kabaláját mint Crash figuráját, mert így sajnos többé már nem PS exclusive.
27.
27.
Kochee
Csak az a baj, hogy a Crash Bandicoot jogai az Activison-nál vannak, nem pedig a Naughty Dog-nál. :\
26.
26.
Birkazoli
Ha tényleg visszatérne Crash akár PS4 exkluzívként, akkor simán rohannék a boltba venni egyet. Szerintem sok rajongó lenne most így akkor :)
25.
25.
spikee576
A játék nincs korhozkötve,ismerek olyat aki 73évesen tolja a supernintendós Domkey Kongokat,szívesen bemutatnám az embert a Sony fejeseinek.A Banjo Nuts N Boltsot annakidején messiásként vártam,1játékba sem csalódtam ekkorát mint ebben,meg egy cégbe sem mint a Rareben.A rare addig alkotott maradandó mászkálós anyagokat amíg a Nintendó tulajdona volt.Mindenki aztvárta a 360s Banjótól,hogy brutál látványvilággal kapunk egy izig-vérig platformer gémet,erre kaptunk egy gokartos fost.Ami mellesleg nagy bukásvolt a kasszáknál,nem véletlenűl.Ami szar az szar.
24.
24.
spikee576
Ja és énis felnőttem már a 30s éveim közepén járok és szeretem a mainapig a platformgémeket de sajna playstationon nemsok van jelenleg ebből a stílusból.Ps3on egy jó platformer sincs talán a slycooper újrésze.Inkább Nintendo gépen tolom a Dk sorozatot.
23.
23.
DON GONDOCS
Jó lenne ha nem olyan folytatások születnének mint az xedik sonic vagy Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts.
22.
22.
petimanus
#21: Nem beszélve arról, hogy egy Mario Kart kihívó új Crash Team Racing szerintem mindenképpen sikeres cím lenne.
21.
21.
petimanus
Ohh! Micsoda meglepetés lenne! Igazán fájna a szívem, hogy nincs ps4-em. Jó lenne, ah egy régimódi Crash és Spyro is visszajönne : D Csak ügyeljenek, hogy Crash csak addig működött 3D platformerként, amíg a Naughty Dog fejlesztette. Utána megjelent részek nagyon rosszul használták ki a nyílt tereket...A Spyronak van esélye nyitott világú platformerként, ha jól gazdálkodnak a terekkel. Mostanában a 2D platformerek úgy is visszatérőben vannak, hála az indie fejlesztők alkotásainak, talán ott is ki lehetne próbálni.
Szerintem, ha visszanyúlnak a gyökerekig és folytatják az első három rész által lefektetett alapokon, akkor a Crash mindenképp jó játék lehet....Persze az is biztos, hogy mai igényeknek egy olyan cső 3D platform játék már nem felel meg, de biztos ki tudnának valamit okoskodni. Spyroval szerintem kisebb a kockázat. Már csak a karakter miatt is, hiszen sárkány, szóval repül, harcolt, szalad tüzet okád.
20.
20.
spikee576
Ilyen baromságot leírni,hogy nem borítékolható a siker hogyne lenne az csak profiknak kell odadni a sikercímeket.Pl-Crash Ps1részek-fejlesztő Naughty Dog,Jak and Daxter ps2részek-fejlesztő Naughty Dog mind kurva jó,tartalmas gémek vtak és rengeteget eladtak belőlük,1k semvolt bukás csak nemmindegy kiknek adják oda a fejlesztést jó példa erre a ps2-s Crash wrath of cortex,twinsanity,mind over mutant végigvittem ezeketis de ezek már nem igazi crashek,nincs megbenne az ami a ps1-s részekben megvolt aki tolta őket tudja miről beszélek,ezek már fosok vtak soha nemis vettem újra elő őket az 1ső 3résszel a mainapig szoktam játszani.Platformjátékokat ezek a cégek tudnak csak csinálni:Naughty Dog,Rare a régi brigád már bekúrvúltak őkis a ms-t szárnyai alatt plN64re Banjo Kazooie,Tooie,Conker,GC-n Starfox Adventures.Nintendo cég Mario,Donkey Kong ezekis kasszasikerek,és ezek mindig megtudnak újúlni annyira,hogy nem 1x viszed végig őket.
19.
19.
Dante2014
Crash majd kap egy rebootot, amiben egy átlagos rókafiú, aki egy napon felfedezi, hogy földönkívüli felmenőkkel rendelkezik. Újdonsült barátaival megpróbálja megmenteni a világot. :D
18.
18.
WiiRGaming
Crash még Wii-n is nagyon jó! Ahogy a Spyro részek is!

Egy igazán új Crash Team Racing-nek örülnék igazán... :D
17.
17.
daenath
Egy Crash Bandicoot mindig szivesen latot vendeg nalam :D Egy Medievil-t is elviselnek, Sir Daniel Fortesque sajna csak x2 alkalomal ebredt fel hamvaibol ( a PSP verzio csak tuningolt elso resz volt)
16.
16.
K2 The Highest
#15: Szerintem csak félnek a mai gyerekek igényeitől. Ők már a Crysis, a Dead Space vagy valami hasonló játékkal töltik az időt. A Crash már nem biztos, hogy "menő" a mostani generációnak. Sajnos...
15.
15.
Ventus
Miért ma nincsenek gyerekek vagy mi a bráner van?
14.
14.
tupaccc
Csak nehogy megint HD collection legyen a vége, na és persze ND fejlesztés legyen. Az összes többi Crash, amit nem ők fejlesztettek, az szemét volt...
13.
13.
akela_hun
fel nőttek vagy sem a CRASH-böl sose lehet felnőni
12.
12.
simon 555
#9: Még emu sem kell, PS3-ra meg lehet venni mindet storen.
Vagy ha meg van lemezesen, a PS3 lejátssza.
10.
10.
Raam989
Én már nem hiszek az ilyen dolgokban. Crash meghalt, amikor kikerült az ND gondozásából...
9.
9.
_Tappancs_
#8: pcre van ps1 emu...bármikor játszhatsz vele. :)
8.
8.
strike19
Playstation 3 tulajként szégyellem magam ,hogy még nem játszottam Crash játékkal.
Csak CTR.
God of War + PS2 címeket kiadják HD-ra van pénz.Ezt nem lehetett felújítani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...