Crash of the Titans

Crash és társai egy új kaland keretében térnek vissza novemberben X360-ra, PS2-re, PSP-re, Wii-re, DS-re és GBA-ra.
Típus: Akció

E3 2016: Crash a Skylandersben térhet vissza?

Oly sok találgatás és pletykálkodás után viszonylag komoly bizonyítékot kaptunk arra, hogy Crash Bandicoot hamarosan visszatér. Üröm az örömben, hogy nem éppen úgy, ahogy arra a legtöbb rajongó számított.

Crash Bandicoot - rossz hírünk van a rajongóknak

Az elmúlt hetek Crash Bandicoot-pletykái után szinte menetrendszerűen érkezett meg a Sony kommentje a témában: a cég egyik vezetője szerint a játék jogai továbbra is az Activisionnél vannak, nem pedig náluk.

Frissítve: Megint a Crash Bandicootról fecsegnek

Egy hete sincs annak, hogy elkezdtek pletykálni a Crash Bandicoot visszatéréséről, erre tessék: most egy másik forrásból hallottuk, hogy a Sony visszahozza a közkedvelt játékhőst...

Crash Bandicoot - mit teasel a Sony?

Már ha teasel valamit egyáltalán. A felhajtás oka, hogy a Sony közel-keleti részlege kitett egy képet a Twitterére a közkedvelt játékhősről, ráadásul mindezt egy olyan kísérőszöveggel, mintha sejtetni szeretne valamit...

Ilyen lett volna az új Crash Team Racing?

Érdekes YouTube-videó landolt a neten, ami abból a törölt Crash Team Racingből tartalmaz gameplay jeleneteket, amiről már korábban is hallottunk pletykákat. Egy kattintás, és nézheted is!

Crash Bandicoot - még mindig az Activisionnél

A találgatásokkal ellentétben az Activision nem adta el a Crash Bandicoot-jogokat, azonban a kiadó állítása szerint gőzerővel azon dolgozik, hogy visszahozza a klasszikus címet a köztudatba.

Crash Bandicoot - vissza a Sonyhoz?

Hallottunk már ugyan vad pletykákat arról, hogy a Sony visszavásárolná a Crash Bandicoot-jogokat, most viszont felettébb gyanússá vált a dolog: hirtelen minden Crash-anyag eltűnt az Activision oldalairól.

Ilyen lett volna a Crash Team Racing 2010?

Ha igazak a pletykák, az Activision megcsinálta volna a Crash Team Racing folytatását, más kérdés, hogy utóbb lelőtte a munkálatokat. A minap egy YouTube-videó szivárgott ki, ebben a feltételezések szerint kézikonzolra készült játék első screenshotjait vehetitek szemügyre.

Crash of the Titans

Minden japán konzolnak megvan a maga kabalajátéka, amivel befutott a piacra, és ami híressé tette. Sokak kedvenc butus rókája Crash a Playstation kis üdvöskéjeként indult, és bár nem ő tette naggyá ezt a remek konzolt, azért igencsak szép karriert futott be 1996 óta. Eljött az ideje, hogy ki tudja a hanyadik részt nagyító alá tegyük, amolyan Gamekapcsos módon.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!