E3 2016: Crash a Skylandersben térhet vissza?

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 11.
  • Pletyka
Link másolása
Oly sok találgatás és pletykálkodás után viszonylag komoly bizonyítékot kaptunk arra, hogy Crash Bandicoot hamarosan visszatér. Üröm az örömben, hogy nem éppen úgy, ahogy arra a legtöbb rajongó számított.

Úgy néz ki, az Activision és a Sony együttműködésében térhet vissza Crash Bandicoot, a jelek szerint a Skylanders Imaginators kaphat majd egy PlayStation 4-exkluzív Crash-csomagot. Hogy ez mi jót fog tartalmazni, az még nem derült ki, de a létezését a hivatalos weboldal és egy szingapúri áruház is megerősítette.

Ez a megoldás egyébként kísértetiesen hasonlít a "Spyro-modellre". Talán emlékeztek még, hogy a Skylanders-sorozat egy, a Spyro-univerzumra épülő címként mutatkozott be, a kis lila sárkány még fel is tűnt az első részben. Érdekesség, hogy Spyro lényegében az Activision-Vivendi fúzió óta parkolópályára volt téve, míg végül a kiadó úgy döntött, hogy az ő nevét használja fel arra, hogy felfuttassa a zsánerteremtő dollármilliárdos sorozatot.

A Skylanders új részéről ebben a cikkünkben írtunk hosszabban; ha a Crash-kiadás tényleg létezik, valószínűleg a jövő heti Sony-konferencián jelentik be.

4.
4.
vmiki88
Kb ezt érzékelem a kiadó felöl:
http://replygif.net/i/463.gif
3.
3.
NECROSMOKE
Ez aztan mar eleg bena huzas lesz reszukrol.
2.
2.
Kreto
Pedig szerintem már csak a remastered verziókban is nagy lehetőség lenne.
1.
1.
Instict99
remélem hogy ez nem igaz..Crashet így megszégyeníteni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...