Legendary

A Turning Point: Fall of Liberty-ért felelős Spark Unlimited új FPS-e, melyben ádáz lények küzdenek az emberek ellen. Mi pedig megmentjük a világot. Újra.

Kinyílt Pandora szelencéje - Legendary videotrió

A Legendary című FPS-ből érkezett most közénk három új videó, melyekben az életünkre törő lényeket, és az ellenük használatos eszközöket tekinthetjük meg.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újfent jelentkezünk szokásos, heti galériafrissítésünkkel. Ezúttal inkább sportjátékokban vagyunk erősek, de akad sok más érdekesség is, érdemes meglesni.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Új trailer érkezett a Legendary: The Box-ról

A Legendary: The Box című FPS-ről érkezett egy új trailer közénk, mely megmagyarázza, hogy New Yorkba miért lepték el különféle szörnyek.

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.

E3 2007: Bemutatkozik a Legendary: The Box

A Gamecock az idei E3-on tervezi először bemutatni a Legendary: The Box című FPS-t a Turning Point: Fall of Liberty-ért is felelős Spark Unlimited-től.