Super Smash Bros. Brawl

Wii-re is megérkezik hamarosan kedvenc Smash Bros. sorozatunk - a készítők szerint a széria legjobb részével állunk szemben.
Típus: Verekedõs

Megint késik a Super Smash Bros. Brawl

Ismét csúszik a régóta várt Super Smash Bros. Brawl megjelenése: az amerikai érkezés március 9-én esedékes, az európaira pedig valószínűleg még többet kell várni.

Super Smash Bros. Brawl TV-reklámok Japánból

Megérkeztek a Super Smash Bros. Brawl első japán TV-ben sugárzott reklámjai - egyre inkább közeledik a játék megjelenése, alig bírjuk kivárni!

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

Újabb fél évet csúszik a Super Smash Bros. Brawl

Ismét csúszik a régóta várt Super Smash Bros. Brawl megjelenése - ráadásul nem is kicsit: ezúttal újabb félévnyi késésről számolhatunk be a Nintendo új játékának kapcsán.

Szerda esti galériafrissítés

A megszokott módon befutott heti galériafrissítésünk legújabb darabja is: a felhozatalt erősíti többek között a World of Warcraft és az Alone in the Dark...

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!