Super Smash Bros. Brawl

Wii-re is megérkezik hamarosan kedvenc Smash Bros. sorozatunk - a készítők szerint a széria legjobb részével állunk szemben.
Típus: Verekedõs

A Mario Kart Wii lett 2008 legkeresettebb játéka

A három legnagyobb játékpiac eladásait összesítve a legkeresettebb öt játék közül három Wii-re jelent meg, az abszolút győztes pedig a Mario Kart Wii.

2008 legkelendőbb játékai az Egyesült Államokban

Az NDP csoport összeszedte a tavalyi év legkelendőbb konzoljátékait. A felmérés ezúttal is csak az Egyesült Államok piacára érvényes, globális adatok még nincsenek.

Golden Joystick díjátadó gála - a győztesek

Október 31-én került megrendezésre Londonban a Golden Joystick díjátadó gála, ahol tarolt a Call of Duty 4 és a Grand Theft Auto IV is szerzett két díjat.

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.

Június végén jön Európába az új Smash Bros.

Japánban már ezer éve, Amerikában pedig pár hónapja került boltokba a Super Smash Bros. Brawl - végre-valahára az európai megjelenési dátumra is fény derült.

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

Rekordokat dönt a Super Smash Bros. Brawl

A Super Smash Bros. Brawl megdönti a Nintendo mindenkori eladási rekordját - a Nintendo Wii exkluzív játékból percenként több mint 120 darab kerül eladásra.

A heti játékmegjelenések

A héten érkezik többek között a felturbózott Bully, az új Dawn of War kiegészítő, a PSP-s God of War, az Army of Two és a Super Smash Bros. Brawl.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!

Super Smash Bros. Brawl - óriási sikerek Japánban

Japánban már megjelent a várva-várt Super Smash Bros. Brawl, szerencsés keleti barátaink tolhatják a Nintendo Wii-re megjelent játékot - s minő meglepetés, imádják.