inFamous

Kizárólag Playstation 3-ra készülő készülő játék, amelyben hősünk különleges erejét használva tehetünk rendet magunk körül.

inFamous

Manapság nem igazán kényeztetnek el minket exkluzív címekkel, legyünk akár XBox, akár PS3 vagy esetlegesen mindkettő konzolnak a boldog tulajdonosai. Sokat lehetett hallani arról, hogy nemsokára jön az inFamous, ami ilyen meg olyan jó lesz, de manapság az ember már semminek sem hisz - ami mondjuk nem is csoda - csak a saját maga által megtapasztalt élményeknek. Örömmel jelenthetem be nektek, hogy az inFamous diszkréten, szépen, csöndben megérkezett és mindenki nagy meglepetésére hatalmasat robbant!

inFamous

Vajon a társadalom meddig tudna civilizált maradni, ha egy napon a törvény megszűnne létezni, és vele együtt eltűnne minden szabály és kötelesség? Ha nem lenne, aki irányítson, aki felügyeljen, aki rendet tartson? Te hogyan tudnád túlélni mindezt akár egy napig is? És ha örökre egy ilyen világ fogságába kerülnél? Melyik lenne fontosabb számodra? A remény? A túlélés? Vagy megpróbálnál ellene tenni valamit?