Backbreaker

Új kihívója akadt az EA Madden NFL-sorozatának: a BackBreaker minden eddigi próbálkozásnál életszerűbbnek tűnik!

Letölthető formában tér vissza a Backbreaker

Az eleinte ígéretesnek tűnt Backbreaker csúfosan lebőgött végül, de az 505 Games látszólag lelkes, és bizonyítani akar: idén nyáron visszatér az amerikai focis cím, igaz, letölthető formában és csupán egyetlen platformra - bár ha belegondolunk, már ez is nagy bátorságra vall a részükről.

Hokis játékon dolgoznak a Backbreaker fejlesztői

Az amerikai focis próbálkozásuk ugyan nem sikerült túl jól, az oxfordi NaturalMotion mégsem adja fel: most egy hokis játékon dolgoznak, amely az Icebreaker névre hallgat. Bejelentés még nem volt, a BBC egyik videójában leplezték le az új projektet - mondhatni véletlenül.

Backbreaker

Magyarországon nem tartozik a legnépszerűbb sportok közé az amerikai futball, de tény, hogy akik kedvelik, azok általában szívesen próbálják ki videojáték formájában is. Felmerül tehát a kérdés: szükséged van egy olyan focis játékra, ami átláthatatlan, nehezen kezelhető, ronda, lelketlen és általánosan gagyi? Ha a válasz igen, akkor örömmel jelentem, hogy segíthetek, csak olvass tovább!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kerül boltokba az Alpha Protocol, az új Sims-kiegészítő, a Backbreaker, a Ubisoft focijátéka, és a Call of Duty: Modern Warfare 2 új DLC-je is most érkezik.

Friss képlopatok hóeséses tavaszi délutánra

A rossz hír az, hogy idén elmarad a tavasz, a jó pedig, hogy újabb szuper képek érkeztek a galériánkba. Backbreaker, Blur, FIFA, Kane & Lynch 2, Prison Break, Red Dead...

Hétfő reggeli galériafrissítés a legújabb képekkel

E heti galériafrissítésünkben olyan sztárok kaptak helyet, mint a Backbreaker, a Darksiders: Wrath of War, az Avatar vagy a The Scourge Project.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Ismét mozgásban a BackBreaker

Jó fél évvel ezelőtt, Tjames barátom közölte az első hírt a BackBreaker című játékról: ő már akkor temette az EA által készített Madden NFL sorozatot - úgy tűnik, nem oktalanul.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!