Sacred

Diablo-Baldur's Gate keverék, hálaja jóistennek mindenből a legjobb van benne. A multi része nagyon bugos, pedig hihetelen élvezetes lenne az is. A single player felejthetetlen, egyszerűen überfasza. Bár akció orientált, mégis RPG-nek mondanám inkább.
Típus: Akció, RPG

Játékokat cserélt a THQ Nordic és a Koch Media

Szokatlan manővert mutatott be a THQ Nordic és a Koch Media: fogtak egy maroknyi, általuk birtokolt játékfranchise-t és kicserélték egymás között. Új gazdára talált így például a Red Faction és a Risen is.

Felvásárolták a Sacred 2: Fallen Angel fejlesztőit

A Kalypso Media hivatalosan is bejelentette, hogy felvásárolta a csődbe ment Ascaron Entertainmentet, akiknek többek között a Sacred-sorozatot köszönhetjük.

Sacred Teszt

A sötét elf révetegen nézett körbe. Az a néhány goblin, aki a derekáig ért, meg sem tudta sebezni primitív fegyverével. Én távolabb álltam, és néztem, hogy a szerafim vajon elbír-e a goblin hordával, amit az előbb csalogattam ide. Nem nagyon ment neki a dolog, ezért eleresztettem leghalálosabb harci kombinációmat. A goblin hulláktól nem lehetett látni a földet. A sötét elf egy helyben állva röhögött. A szerafim őrjöngött, hogy most így kin gyakoroljon, ha kiírtom a próbabábuit. Én csak zavartan mosolyogtam, és elindultam nyugatnak...