Football Manager 2008

A 15 éves Football Manager sorozat legújabb, 2008-as darabja, ismét a SEGA-tól és a Sports Interactive-tól. A játékba rengeteg újítás került, így minden rajongóknak kötelező darab!
Típus: Foci, Menedzser

Beperelte a Manchester United a Segát

Bíróság elé viszi a Segát a Manchester United a Football Manager miatt, miután az csak a csapat nevét használta fel, a címerét már nem licencelte. A készítők szerint ezzel a korábbi években még semmi probléma nem volt.

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

A jövő heti játékmegjelenések

Az őszi játékdömping lecsengett, az összes kiadó kidobta már a nagyobb címeit: érződik ez játékmegjelenési előrejelzésünk kurta és gyengus felhozatalán is.

Tölthető a Football Manager 2008 demója

Megérkezett a Football Manager sorozat legújabb, 2008-as darabjának demója. Az SI Games által fejlesztett játék szép nagy adag újitást kapott, így érdemes kipróbálni!