Duke Nukem Forever PC, PS3, X360

Új Duke Nukem FPS, mely még a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés és a legtöbbször csúsztatott játék kategóriában.

Duke Nukem Forever teszt

Izmos karján fényes izzadságcseppek gurulnak le finom lassúsággal, napbarnított bőrét az alkony festi aranyra, mellkasa erőtől duzzadó, kiállása megnyerő, hangja lehengerlő. Ő Duke. Amerika első számú hőse, világunk megmentője, asszonyaink szívének elrablója. Ki most visszatért!

Duke Nukem Forever előzetes

Duke egy szellem. 1997 óta kísérti a világunkat, olykor előkerül, testet ölt, és életjeleket mutat, máskor meg évekre eltűnik, felszívódik, mintha soha nem is létezett volna. Nevetve legyintünk, mikor azt halljuk, hogy hamarosan megjelenik, azonban most tényleg itt van. Teljes életnagyságban!

Duke Nukem Forever 10 évnyi fejlesztés nem elég.

Kerek 10 éve fejlesztik a Duke Nukem Forever-t. Az 1997-ben bejelentett játék már a megjelenése előtt rekordokat állított fel a legtöbb engine cserés, és a legtöbbször csúsztatott projekt kategóriában. Most nézzük sorban, hogy milyen események történtek az elmúlt években, és mi vezetett oda, hogy még most, 2008. hajnalán is piszok messze van az új Duke megjelenése!