Naruto: Ultimate Ninja Storm

A PlayStation 3 kivételével eddig minden konzolon tiszteletét tette már Naruto - most már a PS3-as tulajoknak sem sokat várakozniuk, s ők is kapnak a jóból.
Típus: Akció

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Naruto: Ultimate Ninja Storm trailer

Új videó érkezett a korábban PS3 Project alcímet viselő, az anime alapján készülő Naruto játékból, amelynek új és végleges címe Naruto: Ultimate Ninja Storm.

Naruto: PS3 Project hírek és screenshotok

Elnevezték a korábban csak PS3 Project néven ismert új Naruto játékot. A cucc az Ultimate Ninja Storm alcímet kapta, sőt ma friss képek is érkeztek róla!

Naruto: PS3 Project videó érkezett

Végre megérkezett közénk Naruto és a benne lakozó kilenc farkú róka lelke, hogy rendet tegyenek a PS3 tulajok között is. Íme a Naruto: PS3 Project videója.

Naruto PlayStation 3-on is tiszteletét teszi

A PS3 kivételével minden konzolon járt már Naruto: úgy tűnik azonban, hogy a Sony újgenerációs gépét birtoklóknak sem kell sokat várniuk a maguk Naruto-játékára.