Dragon Ball Z: Burst Limit

Az első next-gen gépekre készült Dragon Ball játék, mely a klasszikus vonalat követve oldalnézetből közvetíti az eseményeket, valahogy úgy, mint a Shin Budokai, vagy a Tenkaichi előtti Budokai epizódok.
Típus: Bunyó, Verekedõs

18 év után folytatódik a Dragon Ball-sorozat

Közel két évtizeddel a Dragon Ball GT után új anime sorozat készül Dragon Ball Super címmel, a történetet ezúttal is Akira Toriyama jegyzi. Miután Goku legyőzte Majin Buut, a világ újra békés hely lett - de nem sokáig!

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

Dragon Ball Z: Burst Limit

Dragon Ball Z a világ egyik talán legsikeresebb animéjaként véglegesen beírta magát a történelemkönyvekbe. Mindenki számára természetesen rejtély, hogy ezt miként érhette el a világ minden táján. Szerencsére a játékipar ezt rendre ki is használja, így hát megérkezett közénk új generációs játék formájában is.

A heti játékmegjelenések

Ha két meccs között marad időd játszani, akkor a héten Metal Gear Solid negyedik részével, az új Nascarral és a next-gen Dragon Ball-lal érdemes próbálkoznod!

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Dragon Ball Z: Burst Limit Demóteszt

Son Goku korábban nem tette tiszteletét egyik újgenerációs játékkonzolon sem, a június első hetében megjelenő Dragon Ball Z: Burst Limit azonban felhagy a szokásokkal, és hátat fordítva a PS2-nek meg a Wii-nek, felemelt fejjel költözik be a nextgen tulajok nappalijába. Na de milyen is lesz a játék? Indítsuk a demót, és lessük meg, mire számíthatunk két hét múlva!

Dragon Ball Z: Burst Limit karakterek

Hamarosan elérkezik az idő, hogy kedvenc Dragon Ball karaktereink bőrébe bújva harcolhassunk egymással. Lássuk, kik is lesznek játszhatóak!

Itt a Dragon Ball Z: Burst Limit Xbox-os demója

A Playstation 3 demó múlt hét pénteki megjelenését követően itt a Dragon Ball Z: Burst Limit kipróbálható változata Xbox 360 konzolra is.

Dragon Ball Z: Burst Limit - PS3 demo éjfélkor

Éjfélkor végre elérhetővé válik a legújabb Dragon Ball játék demója, emely kizárólag a következő generációs konzolokra készül, a PS3-ra és X360-ra.

Dragon Ball Z: Burst Limit - 3 perces trailer

Ismét kicsit többet láthatunk a hamarosan boltokba kerülő Dragon Ball Z: Burst Limitből! Ebben a 3 perces trailerben minden benne van, amivel lázba lehet hozni a rajongókat.