Dragon Ball Z: Burst Limit

Az első next-gen gépekre készült Dragon Ball játék, mely a klasszikus vonalat követve oldalnézetből közvetíti az eseményeket, valahogy úgy, mint a Shin Budokai, vagy a Tenkaichi előtti Budokai epizódok.
Típus: Bunyó, Verekedõs

Dragon Ball Z: Burst Limit - újabb trailer

Újabb gameplay trailer érkezett az X360-ra és PS3-ra hamarosan megjelenő Dragon Ball Z: Burst Limit-ről! Az biztos, hogy látványban nem lesz hiány!

Dragon Ball Z: Burst Limit látnivalók

Hamarosan debütál a kizárólag nextgen konzolokra készülő Dragon Ball Z epizód. Az Atarinek köszönhetően új képeket tekinthetünk meg a harcosokról.

Csúszik a Dragon Ball mozi premiere

Nyolc hónapot csúszik a Dragon Ball című rajzfilmsorozat alapján készült mozifilm premiere. Hivatalos oldalról nem hallottunk indokot egyelőre.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!

Mozgásban a Dragon Ball Z: Burst Limit

Két ingame footage is megtekinthető a manga fighter játékról, a Dragon Ball Z: Burst Limitről, amely hamarosan megjelenik az "újgenerációs" konzolokra.

Dragon Ball Z: Burst Limit képek a galériában

Befutott három darab új kép a Namco Bandai által fejlesztett, Dragon Ball Z: Burst Limitről, mely az első újgenerációs játék lesz, ami a rajzfilmek alapján készül.

Dragon Ball Z: Burst Limit - friss képek a galériában

Idén érkezik PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra az első nextgen Dragon Ball Z. Az ínyenceknek pár új képpel szolgálhatunk a verekedős játékról.

Mozgásban a Dragon Ball Z: Burst Limit

Megérkezezett a legújabb Dragon Ball adaptáció első trailere. A játék Burst Limit alcímmel fog érkezni PS3 és X360 konzolokra, remélhetőleg még 2008-ban.

Dragon Ball Z: Burst Limit - az első képek

A múlt heti Dragon Ball Z: Burst Limit bejelentés alkalmával csak egy újságscannel tudtunk szolgálni, most viszont végre itt vannak az első igazi képek a játékból.

Bemutatkozik a Dragon Ball Z: Burst Limit

Egy japán újság jóvoltából megtudtuk, hogy új Dragon Ball Z készül kizárólag az újgenerációs konzolokra a Namco Bandai fejlesztésében.