Kingdom Under Fire II PC

Maratoni fejlesztést követően, de végre megjelent a Kingdom Under Fire II.
Típus: MMOARTS

Kingdom Under Fire II teszt

Ha egy játék nagyon sokáig készül, két lehetőség van: vagy hihetetlenül jó lesz, mert annyi időt szántak rá, vagy óriási bukta, hiszen okkal csúszott ennyit. A Kingdom Under Fire II tíz évet töltött a fejlesztési fázisban, de megérte várni rá?

Megjelenési dátumot kapott a Kingdom Under Fire II

Úgy tűnik, végre a nyugati játékosokhoz is eljut a Kingdom Under Fire II. A több mint tíz éve készülő MMORPG-RTS hibrid napra pontos megjelenési dátumot kapott, és egy új gameplay trailert is tudunk mutatni hozzá.

Kingdom Under Fire II - bemutatkozik a párbajhős

Két újabb előzetest kapott a videojátékos generációk óta várt Kingdom Under Fire II, melyeken a Gunslinger kaszt kapta a főszerepet. Kivitelezhetetlenül összetett kombók és egy szomorú történet vár ránk.

Újabb sztoritraileren a Kingdom Under Fire II

Már-már kezd nevetségessé válni a dolog: újabb - igaz, ezúttal is meglehetősen látványos - trailer érkezett a Kingdom Under Fire II-höz, viszont még mindig nem kaptunk hozzá konkrét megjelenési dátumot.

Nyugatra tart a Kingdom Under Fire II

Tizenegy évnyi hosszú-hosszú fejlesztés és még annál is több bizonytalanság után úgy néz ki, hogy az MMO-RTS-akció hibrid végre ellátogat PC-re az európai és amerikai játékosok számára is.

Így néz ki most a Kingdom Under Fire II

Újra hallatott magáról a hét éve bejelentett Kingdom Under Fire II. A hétvégén megrendezett ChinaJoy 2015 rendezvényen vetítették le a tömeghentre koncentráló játék legújabb előzetesét és némi gameplayt is.

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!

Friss videókon a Kingdom Under Fire II

A Tokyo Game Show-ra új trailerekkel készült a Blueside, melynek egyike kifejezetten a PlayStation 4-hez készült. Főellenségek, szikrázó mágia és epikus helyszíneken folytatott csaták várják a fürkésző pillantásaitokat.

E3 2014: Az első videócsokor

Míg mi az igazak álmát aludtuk, addig szépen lezajlott az Electronic Entertainment Expo első napja. A külföldi magazinok jóvoltából számos gameplay felvétellel és trailerrel gazdagodtunk - mindet megkapjátok ömlesztve.

Kedvcsinálókon a Kingdom Under Fire II

Fura, de már hat éve bejelentették az MMO-elemekkel megspékelt RPG-RTS hibridet, ami várhatóan az év közepén végre megjelenik. Ezúttal egy nagy adag látnivaló futott be belőle.