Kingdom Under Fire II PC

Maratoni fejlesztést követően, de végre megjelent a Kingdom Under Fire II.
1384779600

Látnivalókon a Kingdom Under Fire II

Nagy adag látnivaló esett be a Kingdom Under Fire II-ről, a játékot készítő Blueside emellett bejelentette, hogy PlayStation 4-re is kihozzák a címet - és elvileg már a megjelenés sincs messze.
1351422000

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.
1321513200

Hétperces Kingdom Under Fire II trailer a semmiből

Ezer éve nem hallottunk a Kingdom Under Fire második része felől, pedig nagyon ígéretes anyagról van szó, ezt a most érkezett hétperces trailer is alátámasztja. Itt RPG-RTS-hibridről van szó, kérem, annak is az "mmosított" változatáról, ráadásul a grafika is büntet, kell majd vas a játék alá, ez tuti!
1290441600

Kingdom Under Fire II - PS3-ra már bejelentették

PlayStation 3-ra már biztosan megjelenik a Kingdom Under Fire II. A játékot eredetileg PC-re és "konzolokra" jelentették be, most pedig megerősítették, hogy a Sony gépén már tuti játszhatunk a koreai stratégiával. Az Xbox 360-as verzió még nem biztos, a fejlesztők tárgyalnak a Microsofttal.
1237158000

Kingdom Under Fire II

A PC-s játékosok már jó ideje nem hallhattak a Kingdom Under Fire sorozatról, s mikor megtehették sem valószínű, hogy sok részletet memorizáltak róla. Az első epizód egy számítógépekre kiadott stratégiai játék volt, mely ugyan tartalmazott jó ötleteket, de messze sem volt azon a szinten, hogy egy napnál tovább foglalkozzunk vele.
1203016920

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!
1200325500

Online vizekre evez a Kingdom Under Fire

A Circle of Doom boltokba kerülése után újabb Kingdom Under Fire fejlesztésébe vágott a BlueSide: az új, Dominion névre hallgató rész az MMO-piacot célozza be.