Gears of War 2

A nagysikerű Gears of War második része: a játék először Xbox 360-ra fog megjelenni, később pedig számítógépre is elérhetővé válik.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Gears of War 2

Múlt hét szerda óta, amikor drága barátommal, Dakssal abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy részt vehettünk a Gears2 ünnepélyes launch party-ján, igazi kínszenvedés volt kivárni azt a két napot, míg végre kezembe vehettem a saját példányomat. Lángoló bakancsokkal rohantam pénteken az Überkonzolba, hogy megkaparintsam a Collectors Editiont, és a hozzá járó ajándék pólót. Olyan ünnepi hangulatba kerültem, hogy még egy fotót is készítettem nektek magamról, egy Lancerrel a kezemben (nem röhögni rajta).

Gears of War 2 Launch Party a Citadellán

Végre kicsiny hazánkban is kezdenek elszaporodni a nívósabb gamer események. Eddig sem volt baj a programokkal, most viszont olyan adag bulisorozat zajlik, amire még nem volt példa. A sort a nyár utolsó napjára időzített World Cyber Games kezdte, azután jött a Budapest Game Show, múlt héten a Budavári Labirintus telt meg Red Alert 3 rajongókkal, tegnap este meg a Gears of War 2-t köszöntöttük a Citadellán. De a felsorolás még mindig nem ért véget, ma startol ugyanis az Infomarket 2008 GameShow, jövő héten pedig a World of Warcraft: Wrath of The Lich King megjelenését ünnepelhetjük a WestEndben.