Conflict: Denied Ops

A Conflict-sorozat legújabb része PC-re, PS3-ra és X360-ra jelent meg: a Denied Ops egyik fő érdekessége a kétfős kooperatív mód.

Conflict: Denied Ops

A Pivotal Games-féle Conflict sorozat valahogy sosem tartozott a kedvenceim közé. A Desert Storm és a Back to Baghdad hatalmas csalódás volt, komoly taktikát és izgalmas küldetéseket vártam tőlük, de csak pofont kaptam. Az őket követő Vietnam és Global Storm részek nálam kimaradtak, most viszont a Denied Ops a megújult köntösével ismét elcsábított. Gondoltam adok neki egy sanszot, de hogy jól tettem-e, az mindjárt kiderül.

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

A heti játékmegjelenések

A héten is érkezik néhány kipróbálásra érdemes játék, valóban ígéretes produktumnak azonban csak a Lost Odyssey tűnik a Final Fantasy tervezőjétől.

Letölthető a Conflict: Denied Ops demója

Néhány percnyi jelenet látható most a tegnap LIVE-ra és PSN-re felkerült Conflict: Denied Ops demóból - a teljes játék a jövő héten jelenik meg.

Késnek a SCi Entertainment next-gen címei

A SCi Entertainment bejelentette, hogy a Kane & Lynch illetve a Crossfire megjelenése csúszik, ám kárpótlásul mindkét címből lesz PlayStation 3-as változat is!

X06: Crossfire - A Conflict: Desert Storm alkotóitól

Az Army of Two nagy vetélytársa lehet majd a Conflict-játékok fejlesztőjének, a Pivotal Games-nek új, következő generációs, belső nézetű lövöldözőse.