Facebreaker

Ha szeretsz virtuálisan boxolni, a szimulátorokat viszont ki nem állhatod, a PS3-ra, X360-ra és Wii-re érkező Facebreakert neked találták ki.

Játékszervereket állít le az EA Sports

Az EA számos játékának a szerverét készül leállítani, mely érinti az Xbox 360-as, a Playstation 3-as és a PC-s felhasználókat is.Goodbye multiplayer!

A heti játékmegjelenések

Remek hét várt ránk ezúttal is, hiszen az elkövetkezendő napokban érkezik az új Call of Duty, a Wrath of the Lich King, a Mirror's Edge és a Hello Kitty Daily is.

Lebőgött a Facebreaker

A szeptember elején boltokba került, casual játékok piacát célzó bokszjáték csúnyán lebőgött, az Electronic Arts foghatja a fejét.

Facebreaker

EA Freestyle. A Facebreakerrel bemutatkozik az Electronic Arts legújabb márkaneve, mely az EA Sports Big sportjátékainak különleges stílusát viszi tovább casual irányba. Agymunkát nem igénylő játékmenet, pár gombos irányítás, komolytalan megvalósítás – a hardcore játékosoknak a szőr is feláll a hátán az ilyenektől, de nagyon úgy tűnik, hogy ennek is van piaca.

A heti játékmegjelenések

Bőven jutott jó játék az iskolakezdésre, hiszen a héten érkezik többek között a Spore, a GTR Evolution, az Infinite Undiscovery és a Warhammer: Battle March is.

Hétfő esti galériafrissítés - sovány kiadásban

A GC-n szinte mindenki ellőtte a puskaporát, így nem sok kép jutott mára. Azért van Fable 2, Facebreaker, Halo Wars, Star Wars, meg egyéb más is!

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

Már tölthető a Facebreaker Xbox-os demója

Az Electronic Arts kiadta legújabb bunyós játékának, a Facebreakernek az Xbox 360-as demóját. A PS3-as változat valamikor jövő héten érkezik.

Egy hét múlva itt a Facebreaker demója

Az Electronic Arts most tájékoztatott, hogy július 31-én, azaz jövő csütörtökön kiadja legújabb boxos játékának, a Facebreakernek a demóját.

Kedd esti galériafrissítés

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Gears of War 2, a Midnight Club: Los Angeles, a Pure vagy a Civilization Revolution.