Facebreaker

Ha szeretsz virtuálisan boxolni, a szimulátorokat viszont ki nem állhatod, a PS3-ra, X360-ra és Wii-re érkező Facebreakert neked találták ki.

Szeptember elején érkezik a Facebreaker

Miután a Don King Presents: Prizefighter csúnyán lebőgött, a Fight Night Round 4 megjelenése pedig még messze van, érdemes lehet majd kipróbálni a Facebreakert.

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Nyolc Nintendo Wii játékon dolgozik az EA Sports

Peter Moore hivatalos blogján olvasható, hogy nyolc új Nintendo Wii játékon dolgozik az EA Sports, ezek mindegyike a különleges kontrollert fogja kihasználni.

Új címekkel rukkol elő az EA Sports

A sokadik FIFA, NBA, Madden NFL és NHL játék után végre újdonságot is láthatunk az Electronic Arts sportjátékokra szakosodott divíziójától, az EA Sports-tól.

Facebreaker - megtekinthető az első trailer

A Fight Night Round 3 fejlesztőgárdájától hamarosan egy új boxjátékot kapunk, mely a Fifa Street 3-ban látottakhoz hasonló, animációsfilm-szerű karakterekkel játszható.