Portal 2 MAC, PC, PS3, X360

The cake is a lie - tudtuk meg a Portal első részéből, most azonban jön a második rész, mely még több kihívást tartogat majd főhősünk számára. A játék DLC-kkel is rendelkezik, ezek ingyenesek.

Portal 2 teszt

Elég furcsa dolgokat teszünk meg a tudományért. Kínozzuk magunkat a vizsgálati alany személyében, számtalan rejtvényen rágjuk át magunkat, pedig még tortát sem kapunk érte. A Valve Portáljának folytatásában bár szinte szadista fejtörőket teljesítünk egy puzzle-FPS formájában, de hihetetlenül komikus elbeszélést élünk át.

Portal 2

Game Developers Choice Awards első helyezés, harminc darab év játéka díj, és több mint hetven szakmai elismerés. Pedig a Portal nem volt más, csak egy kísérlet. Egy kísérlet arra, hogy mit szólnának az emberek, ha a ravasz helyett egy kicsit az eszüket kéne használni. Az eredményt mindenki ismeri, a játék meghódította az asztali gépeket és a konzolokat is, most pedig elérkezett az ideje a folytatásnak, ami igazából nem is folytatás lesz, hanem maga a teljes játék, a kiforrott egész.