James Bond 007: Quantum of Solace

A legújabb film alapján készülő akciójáték az Activision jóvoltából - megjelenése idén ősszel várható.
1357484400

Nem lesz több Activision-féle James Bond-játék?

A héten minden előzmény nélkül eltűntek az online boltokból az Activision égisze alatt megjelent James Bond-játékok, a pletykák szerint lejárt a kiadó megállapodása a 007-es jogokra vonatkozóan.
1353678802

HWSW: Sony Xperia T - gondolja újra, Q!

"James Bond, a 007-es ügynök - a Királynő szuperfegyvere, aki a legkeményebb bunyók közben is elegánsan angol tud maradni, akit mindig a legjobb nők és legjobb kütyük vesznek körbe. Várjunk csak, legjobb kütyük?!" A HWSW novellarészletéből kiderül, hogyan sikerült a Sony legújabb okostelefonja.
1325757600

Játékváltozatot kaphat az új James Bond-film

Az Empire magazin jelentése szerint nemcsak új filmmel ünneplik majd a James Bond-széria ötvenedik születésnapját, de egy új videojáték is van a láthatáron. Nem tudni, milyen projekten dolgozik az Activision, nagy valószínűleggel a mozi adaptációjáról van szó.
1297245600

Filmadaptáción dolgozik a Raven Software

Sűrűsödnek a pletykák a Raven Software körül. Nem elég, hogy a srácokat hírbe hozták a Call of Duty: Modern Warfare 3-mal, de nemrég egy James Bond játék fejlesztését is rájuk akarták verni. Most úgy tűnik, az utóbbi híresztelés igaz lehet, mert a Raven valóban filmadaptáción dolgozik.
1291727884

Lopakodós Bond-játék készül a Ravennél?

Idén kellemes dózist kaptak Bondból a játékosok, még annak ellenére is, hogy az MGM töketlenkedése miatt az új film munkálatai nem éppen a menetrend szerint haladnak. A jó hír az, hogy lesz folytatás, legalábbis az MI6 rajongói oldal szerint a Raven lopakodós játékot csinál a titkosügynök főszereplésével.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1239696780

Kilépett az Activision a PC Gaming Alliance-ből

A PC Gaming Alliance remek kezdeményezésnek bizonyult, ám az utóbbi időben több tag is kilépett a számítógépes játékok érdekeit védő szövetségből.
1231677660

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!
1228086000

James Bond 007: Quantum of Solace

Kevés olyan popkultúrális ikon maradt meg a hatvanas évekből, mint James Bond karaktere. Tucatszám jöttek a filmek, a szerep sztárról sztárra vándorolt, s gyerekek egész generációi játszottak bondosat a sulis szünetekben. Ami pedig népszerű, az előbb vagy utóbb a játékpalettán köt ki, s az esetek túlnyomó részében nem talál túl jó értékelésekre a szakmabeliek között. Mindez azonban nem igaz Mr. Bondra, aki a Goldeneye-jal több mint egy évtizede játéktörténelmet írt.
1225636680

Friss screenshotok unalmas varárnap délutánra

Vasárnap délutáni felhozatalunkban van Call of Duty, FEAR 2, James Bond, Prince of Persia, Tomb Raider, meg minden, mi szem-szájnak ingere.