The Lord of the Rings: Conquest

A soron következő Gyűrűk Ura játék, amely remeknek ígérkező multiplayer csatára várja a játékosokat Középfölde világában.

The Lord of the Rings: Conquest

Középfölde világát számtalan epikus csata formálta olyanná, mint amit Tolkien könyveiből megismertünk. De szorítkozzunk csak az Egy Gyűrűért zajló ütközetekre Mordor talpnyalói és az igazhitű Szövetség tagjai között. Legyen akár a szűk folyosókon való vérrontás Mória bányáiban vagy Minas Tirith ostroma, netán a végeláthatatlan síkságokon való olifánt leterítés, most mindkét oldal szemszögéből átélhetjük a kalandokat!

The Lord of the Rings: Conquest

Igazi többjátékos csaták a Gyűrűk Ura világában, amolyan Battlefield stílusban – ez lenne az a szükséges plusz, ami még hiányzott az online játékra ácsingózó filmrajongóknak? Az Electronic Arts-nak mindenképpen, hiszen még mindig zsebében a mozifilmek licensze – amihez a BfME 2 óta hozzá sem nyúlt, ellenben a könyves jogokat birtokló Midway a LotRO-val már elhúzott az MMORPG-k táptalaján - ám az igazi, pörgős arcade küzdelmekre, ahol nem szükséges órákat eltölteni karakterünk tápolásával, hanem rögtön bele vethetjük magunkat a sűrűjébe – nos erre látott rá ügyesen a Pandemic Studios.