Crysis Warhead

A népszerű Crysis első kiegészítője, amely még szebb grafikát ígér, mint elődje. A játékban ezúttal Psycho szemszögéből élhetjük át az eseményeket.
Típus: FPS, Kiegészítõ, Sci-Fi

Crysis Warhead

Michael Sykes őrmester nem egy nyugodt fazon, könnyen dühbe gurul, és ha kelepcébe akarják csalni, rezzenéstelen arccal aktiválja nanosuitja maximális erejét és egy elegáns szökkenéssel máris a megszeppent koreai katonák mellett terem, majd odacsap. Badass a tag, nem véletlenül Psycho a beceneve, talán egyszerű probléma-megoldó képességéért került az amerikai hadsereg kötelékébe. A Warhead a tavalyi év várva várt, furfangos technológiai megoldásairól elhíresült Crysisnak a standalone kiegészítője és amit a német Crytek fáradságos munkával megalkotott alapként, azt a magyar fejlesztők emelték tökélyre, megtartották minden jó tulajdonságát, pergősebbre vették játékmenetét, megtömték további friss tartalommal – a felismerhető, igazi magyar virtus szerint.

Crysis Warhead

Mikor a CryTek tavaly nyáron stúdiót alapított Budapesten, el se tudtuk képzelni, vajon milyen feladattal bízzák meg a derék magyar programozókat. Talán a konzolos átiratok készülnek majd itt? Vagy egy teljesen új CryTek játék szülőföldje lehet fővárosunk? Több ilyen találhatás is napvilágot látott az utóbbi hónapokban, most viszont már tudjuk jól. Mi fejlesztjük a Crysis kiegészítőlemezét!