Call of Duty: World at War

A méltán híres Call of Duty frencsájz legújabb része, mely visszatér a II. világháborús hadszíntér Csendes-Óceáni hadjárataihoz. A fejlesztésről a Treyarch gondoskodik.

Call of Duty: World at War Nazi Zombies

Az ötletet már számos ócska „B” kategóriás mozifilmben láthattuk - melyek időnként meglepően szórakoztatóra sikeredtek - de legtöbbünknek mégis a jó öreg, minden FPS atyja Wolfensteinből ismerős eme őrület. Helyszín a II. világháború, a németek a legyőzésük után visszatérnek, hogy bosszút álljanak gyilkosaikon, mégpedig zombik formájában!

Call of Duty: World at War

Bevezetőnek ide éppen elférne egy rövid siránkozás a második világháborús FPS-ek piacának túltelítettségéről és az ötlettelen folytatásokról, viszont sokak örömére (és még többek bánatára) itt és most erről nem esik szó. Úgy gondolom, a második világháború témájában bőven rejlik még lehetőség, a Treyarch pedig a Call of Duty: World at Warral mindezt be is bizonyította. A világégés még sosem volt ennyire véres és rideg videójátékban, készüljetek fel tehát, ez kemény lesz!

Call of Duty: World at War

A Call of Duty sorozat ritka nagy érdekessége, hogy két csapat is felelős érte, akik az újabbnál-újabb epizódokat felváltva készítik hozzá. A régi Medal of Honor frencsájz alkotóiból avanzsált Infinity Ward csapat és az immáron hivatalosan is összetartozó pókemberes Treyarch - Grey Matter duó közösen osztozik a projekten, páratlan részhez érve pedig most ismét az utóbbiakon van a világ szeme. Fiúk lányok, bemutatkozik az új Call of Duty!