Forza Motorsport 3 X360

A remek Forza Motorsport és a még jobban sikerült Forza Motorsport 2 után jöhet - a remélhetőleg szinte tökéletes - Forza Motorsport 3.

Forza Motorsport 3

Szinte remeg a kezem, ahogy leírom a cikk címét: Forza Motosport 3. Bevezetőn gondolkozok, de nem megy. Lent a nappaliban parkol ugyanis egy vadi új BMW M5, most gurult ki a gyárból, kicsivel több mint 500 lóerős, s csak arra tudok gondolni, hogy visszaülhessek bele, odategyem a lábam a gázpedálra, és érezzem, ahogy két hátsó kerékre rászabadul a brutális, nyers erő. Szinte látom magam előtt, ahogy a csikorgó gumik hatalmas füstfelhőt eresztenek, az orromban érzem a megkínzott abroncs szagát, és a fekete szörnyeteg egy falbontó hangorkán közepette elrajtol. Csak ennyire szippantott magába a Forza Motorsport 3, s mindezt a Microsoft hazai Xbox csapatának köszönhetően több mint két héttel a bolti megjelenés előtt!

Forza Motorsport 3 Exkluzív bétateszt

A Microsoft gondoskodik róla, hogy az autóversenyek megszállottjai akkor se unatkozzanak az Xbox előtt, ha már végigjátszották az EA meg a Codemasters évente megjelenő címeit. A Project Gotham Racing az arcade stílus rajongóit kényezteti, míg a szintén belső fejlesztésű Forza Motorsport a szimulátorok palettáját hivatott izgalmasabbá tenni. Idén ősszel ez utóbbi sorozat folytatódik, a Forza Motorsport 3 béta változatát pedig az elsők között próbálhattuk ki a cégóriás budapesti székhelyére látogatva!