Lips

A Microsoft éneklős játéka, mellyel Gates csapata a Playstation exkluzív SingStarnak kíván konkurenciát állítani. Jópofa kis játék, karaoke megszállottaknak kötelező!

Hazai eladási toplista - az élmezőny változatlan

Hosszú hetek óta töretlen népszerűségnek örvend itthon a Need for Speed: Undercover, de nem lankad az érdeklődés az új FIFA és a World of Warcraft iránt sem.

Lips

Fagyos hétfő délután volt, mikor olyan fél kettő tájban a romantikus családi tocsnisütést finom, de határozott kopogtatás törte meg. Télapó? Az lehetetlen, már nincs szezonja. Néhány másodperc félénk tétovázás után kitártam az ajtót, nagy meglepetésemre pedig az előző bolondos megjegyzésemmel nem is jártam oly messze az igazságtól. A dörmögő hang stimmel, még a deresedő szakáll is megállja a helyét, piros gúnya helyett viszont zöld egyenruhát viselt a jótevőm, és az ajándékkal teli zsákot is kopott bőrtáskára cserélte.

Rock Band 2 kompatibilis lesz a Lips mikrofonjával

A cím akár fordítva is szólhatna, ugyanis a hamarosan kompatibilis lesz a Lips című karaoke játék mikrofonja a nagysikerű Rock Band 2-vel.

Letölthető karácsonyi számok Lips-hez

Tovább bővül az Xbox 360 exkluzív Lips zenei listája - a karaoke programhoz karácsonyi dalok érkeznek fizetős DLC formájában, két részletben.

Lips Launch Party a Citadellán

Mi sem tud jobban megkoronázni egy házibulit, mint pár láda ingyen sör, néhány bevállalós kislány, és egy klassz kis karaoke program. Az első kettő nagyjából minden party-ban megvan, az utóbbihoz viszont mindeddig szükségeltetett egy Playstation konzol is. Ezt a Microsoft is észrevette, ezért idén novemberben piacra dobta a Lips-et, mely arra hivatott, hogy betöltse az Xbox 360 játékkínálatának eme üres szegletét. A magyarországi premieren mi is ott voltunk, találkoztunk Megasztárosokkal, és persze jól kifaggattunk néhány illetékest is, hogy első kézből szállítsuk nektek az információkat.

Fényképek a budapesti Lips launch partyról

Immáron hivatalosan is elstartolt a Lips. A Citadella Teraszon rendezett launch party-n mi is ott voltunk, és bizony a fényképező sem maradt otthon!

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

Friss screenshotok hűvös hétfő estére

Szép adag screenshot összegyűlt a hétvégén. A felhozatalban többek közt van 2 Days to Vegas, Halo Wars, Left 4 Dead, Lips, Resident Evil és WOW.

Lips premier party a szerdán a Citadellán

Most szerdán - az idei évben utoljára - újabb premier party kerül megrendezésre, amely a Lips című karaoke játék megjelenését hivatott ünnepelni.

Budapest Game Show 08 - programok és meghívó

2008 október 25-én szombaton megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A helyszín a Millenáris Parkban található Teátrum.